Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychudzone sa tylko

jak powiększyć pupe???mam tak mala i chudą ,że żadna z was tak nie ma..foto..

Polecane posty

Gość wychudzone sa tylko
jak to ???przeciez dalam fote..zobacz jak wyglada...:(kazdy sie wysmiewa...:(kazdy krytykuje...nie moge zalozic nic obcislego bo za chuda jestem ..to straszny kompleks dla mnie..kazda kobietka ma lepszy tylek ode mnie bo go ma :(

lepiej kształt oceniać ze zdjęcia z boku :P a po drugie może rób przysiady? tylko nie 10 dziennie ale co najmniej 200

Gość moniska1000
czesc, nie przejmuj sie:) ja tez jestem chuda. Zawsze byłam i nic jak na razie nie pomogło mi przytyc, a mam 24 lata. Tez długo byłam obiektem zartów, nawet wsrod rodziny, ale ja siebie zaakceptowałam i jestem zadowolona z tego jak wyglądam. A jak ktos mi cos gada na temat mojej chudosci to zawsze mówie ze ja sie sobie podobam a komus nie musze. I kazdy niech na siebie spojrzy. Głowa do góry, jak sama sie zaakceptujesz to wszyscy sie odczepia.

Gość wychudzone sa tylko
lewiatan jak to z boku??? dobra zaraz dam fote z boku tylko zrobie...ALE CZEMU Z BOKU??PRZECIEZ Z TYLU ZAWSZE WIDAC CZY PLASKA.

Gość ssddsdsdsdwwwweewwwweewwweewew
Takiej małej to nie masz.

Gość moniska1000
tak dla scisłosci. Mam 173 cm wzrostu i waze 50 kg.

Gość treers
nie moge zalozic nic obcislego bo za chuda jestem . i sadzisz pewnie ze za 20 lat bedziesz mogla cos zalozyc obcsłego ?

z tyłu ciężko ocenić czy płaska i jaki ma kształt ;D moniska1000 -> to zacznij ćwiczyć i jeść więcej ;)

Gość moniska1000
Levviatan większa ilość jedzenia nie pomoże bo naprawdę dużo jem :) powiedziiała bym że tyle co mój facet który pracuje fizycznie, a ja mam pracę siedzącą... Co do ćwiczeń to generalnie jestem leniem w tej kwestii, ale sporo jeżdżę rowerem więc to też jakieś ćwiczenie...

Gość moniska1000
co ty gadasz, niezle jest!

moniska1000 -> no to skoro jeszcze dużo to zacznij ćwiczyć odpowiednie partie ciała aby nabrać trochę więcej mięśni ;) wychudzone sa tylko -> nie jest źle ale może być lepiej. zacznij ćwiczyć mięśnie pośladków :)

Gość moniska1000
Levviatan ale ja nie mam kompleksów :D jestem naprawdę zadowolona ze swojego wyglądu :)

Gość wychudzone sa tylko
NIE JEST ZLE??? CHYBA SE JAJA ROBICIE ZE MNIE..ta dupa jest calkowicie plaska..nie wiem czy jakas babka ma bardziej plaską :(marze o wiekszej pupie.

na prawdę chciałabyś mieć wystający kaczy kuper zamiast takiej zgrabnej pupy, na którą każdy ciuch pasuje?

Gość zapewniam Cię że są dużo mniej
sze tyłli:O Twój jest bardzo przecietny i na pewno nie jakis strasznie mały widać u Ciebie biodra, a co mają powiedzieć te całkowicie bez bioder z małym tyłkiem?

Gość miłośniczka płaskich tyłków
Chętnie się zamienię i wezmę twoją, a w zamian oddam moją okrągłą i wystającą :) Też nie mogę założyć założyć nic obcisłego, mimo że nie jestem gruba, bo i tak będzie mi tyłek odstawał od reszty ciała :/

to jest ładna zgrabna szczupła pupa, widziałam chude i płaskie, Twoja do nich nie należy, ciesz się dopóty dopóki taką pupę masz

Gość ZDJECIE DRUGIE MOWI WSZYSTKO
NA ZDJECIU Z BOKU KTÓE DALA AUTORKA WIDAC WYRAZNIE ZE DUPA JEST PŁASKA..NIESTETY!

Gość ZDJECIE DRUGIE MOWI WSZYSTKO
BOOSKA TO ZOBACZ DRUGIE ZDJECIE Z BOKU CO AUTORKA DALA..TAM ZOBACZYSZ ZE JEST PLASKA.

Gość lewiatan ale znawce
z siebie robisz.. laska ma obwisle posladki i plaskie..wiec czemu jej nie napiszesz prawdy kretynie tylko ze wspolczucia ukrywasz prawde?powiedz prosto z mostu:DUPA JEST OBWISLA I MALPO JEDRNA I PLASKA.

Gość lewiatan ale znawce
CHYBA ZE ty jestes slepy to inna sprawa

Gość lekdkfgfgg
jedz wiecje

Gość mam jedno pytanie do autorku
autorko ile ważysz? przy jakim wzroscie?

Gość zdezorientowana92
Kochana! O wiele gorsze są płaskie pupy a nie małe i chude ;)

a gdzie Ty masz problem ?...polowa tutaj dalaby sie pociac za taki tyleczek:::) daj spokoj !!!

Gość lekdkfgfgg
ona ma problem bo chcialaby miec na bank tylek jak ma okupnik.sto razy seksowniejszy i kobiecy niz to cos plaskie i zwisłe.

Gość Alijaaa2019
Rany, ja marzę o takim tyłku jak twój! sama mam wielki wystający, jak Beyonce.

Gość kdeikcjeijemikfjem
Nie przejmuj się jak mam 165cm wzrostu waże 55kg a, pupe mam jak od innej osoby dużą okrągłą i jeszcze na dodatek wystającą ogólnie mam figure gruszki szczuplutki pas szersze biodra i duża wystająca pupa i nie ma chyba gorszej figury jak moja mogłabym ćwiczyć i być na ostrej diecie do śmierci i co z tego jak kształtów nigdy nie zmienie :o P.s Już lepsza taka płaska i mała jak twoja niż duża i wystająca ;p