Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniewiemniewiemjuz

Facet-problem

Polecane posty

Facet zwyzywał mnie przy sprzeczce. Ja go nie obraziłam, ostrzeglam go, że dostanie w twarz jeśli nie przestanie, nadal to robił, więc podeszłam i dostał w twarz. Po czym zaczął mnie popychać i szarpać, wyzywał i groził, że da mi w ryj itd. Moje prośby by nie zwracał się do mnie w ten sposób nic nie dały,nie miałam wyboru, zastraszał mnie. Nie ma tez zamiaru płacić za mieszkanie które oboje wynajmujemy, umowa jest na nas oboje. Sprawia wrażenie takiego porządnego, zakłada koszule, kanty a tu proszę jakie kwieciste słownictwo. Jest mi tak przykro, nie ma się komu wygadać. Brat ostatnio sugerował mi delikatnie, że ten facet nie jest dla mnie, chyba miał racje. Byliśmy ze sobą prawie 5 lat. Pamiętam jak kiedyś wysłał mi wiadomość z obraźliwymi tekstami "ty dziwko, ty kurwo" zupełnie bez powodu,przyznał się i przepraszał. Jezu, jak zacząć wszystko od nowa?

Gość do nastepnego ranka
facet który zastrasza kobiete to nie facet,skoro nie reagował na prosby i dalej wyzywał to zasłuzył na policzek

Musze się wypłakać i wtedy sie pozbieram. Mamy wspólna firme, musze zacząć wszystko od nowa, zupełnie od nowa.