Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuleczka2539

Ciąża bez wytrysku we mnie.

Polecane posty

Gość asiuleczka2539

Od 2 miesięcy uprawiam seks z chłopakiem codziennie, lub co drugi dzień.. Chyba, że mam okres, to wtedy mamy przerwę. Nie zabezpieczamy się, stosunek zawsze jest przerywany, nigdy nie skończył we mnie. Chłopak twierdzi, że nie ma możliwości, bym zaszła w ciążę. Jednak mnie zastanawia, czy faktycznie nie ma możliwości zajścia w ciążę ? Zawsze kończy na moim brzuchu, plecach lub ustach. Jeśli kochamy się kilka razy pod rząd, tzn. uprawiamy seks- on dochodzi - wyciera się ; i tak 2-3 razy. Nie zabezpieczamy się, ponieważ nie lubimy uprawiać seksu w gumkach, a do tabletek też nie jestem zbytnio przekonana. Ciąża nie będzie dla nas tragedią, ponieważ jesteśmy zaręczeni i dziecko urodziłoby się już po slubie, także cieszylibyśmy się z ciąży, jednak wolelibyśmy mieć dziecko nieco później. ;) Piszę to w woli wyjaśnienia, by nie zostać zjechanym od nieodpowiedzialnych gówniar, także nie potrzebne są mi rady bym wzięła się za naukę. ;) Z góry dziękuję za normalne, miłe i szczere odpowiedzi :)

Gość asiuleczka2539
Jeszcze jedno.Ostatnio skończył w moim uchu,czy jest możliwe,że zajdę w ciążę?

Gość asiuleczka2539
"Jeszcze jedno.Ostatnio skończył w moim uchu,czy jest możliwe,że zajdę w ciążę?" - niektórzy ludzie nie powinni mieć dostępu do internetu. Jaki sens jest w tak żałosnym podszywaniu się ? Jesli nie umiesz pomagać to chociaż nie bądź infantylnym szkodnikiem.

Gość Ale czadzikk
infantylna to jestes ty bo nie wiesz nawet jak mozna zajsc w ciaze :o

Gość podszyw khy khy
Żałosne jest twoje pytanie.To nie to,że jesteś nieodpowiedzialna,ty jesteś zwykłą idiotką i zadając takie pytania na forum publicznie to wyrażasz.

jeśli chcecie mieć dziecko nieco później to warto przeczytać cokolwiek o zasadach antykoncepcji, bo stosunek przerywany to brak antykoncepcji. W nasieniowodach zawsze jest nieco plemników które wraz ze śluzem dostają się do pochwy przed wytryskiem, więc to tylko działanie na rachunku prawdopodobieństwa- jak wygrać trójkę w totka. Zdarza się dość często.

Gość asiuleczka2539
Dziękuję za odpowiedzi;)

Reasumując, ani stosunek przerywany, ani też żadne wycieranie się nie jest metodą antykoncepcji, czas zainwestować w prawdziwą antykoncpcję lub z oczewikać na powiększenie rodziny :P

Gość asiuleczka2539
Dobra nie produkuj się już tak.Rozumiem,że jesteś bardzo mądra i w ramach wolontariatu dzielisz się swoją wiedzą na forum;)

Gość bd21bd21bd21
a ty nie zazdrość, bo bachora każdy głupi potrafi zrobić 💤 a błędy to raczej o niskim poziomie inteligencji świadczą...

Gość asiuleczka2539
PierdoIę was wszystkich patałachy:P