Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdwedwedwe

Nieznoszę polskich facetów

Polecane posty

Gość dewdwedwedwe

nie znoszę ich popisywania sie i chamskich zaczepek typu ,,ale blondyna ja pierdole np chyba sie normalnie zakochałem" juz arabowie są lepsi i maja więcej kultury ,a nie zgrywaja cwaniaczków wielkich. Nie mówiąc ,że polacy urodą nie grzesza , mówią polkom mało komplementów bo myślę ,że nie muszą i jeszcze na polki narzekają za to ich nie znoszę i za to ,że zgrywają wielkich cwaniaczków ,a nic soba nie reprezentują i nawet ci brzydcy mysla ,że stać ich na normalnie jakąś super laske

Gość dewdwedwedwe
już wole , nie wiem anglików ,niemców , włochów, greków ,czy nawet arabów choc bym się z arabem nie związała polacy to najgorsza kategoria chyba ,albo jedna z gorszych nawet jak obcokrajowiec podrywa to jakoś tak kulturalnie. a polaków na co stac ? na nic

Gość dewdwedwedwe
albo na nedzne teksty jak u robotnika na budowie i myslą przez to ,że sa super samcami ,że tak dogadaja

Gość fdsfdse
a najbardziej zanana dzifka polskom jest alicja bachleda która wydymał i zostawił jebakus colinus farelus

Gość dewdwedwedwe
juz nie mówiąc ,że polscy faceci czesto są zaniedbani , niedomyci , nie zmieniają skarpetek itd jak widzę takiego łysego dresa ze zachukaną żoną z boku to mi sie słabo robi ..

Gość fdsfdse
jak jakis obcokrajowiec na nie zagwizda albo słysza obcą mowe to już mają mokro w majtkach

Gość fdsfdse
a najlepsze jest to ze za granicą na Polki lecą tylko odpady i alfonsi typu colinu farelus bo u normalnych facetów nie miałyby szans

Gość dewdwedwedwe
fdsfdse- wiesz co? za granica akurat poznalam paru facetów takich ,że w polsce to ze świecą szukać i żaluje teraz ,że na nich nie poleciałam

Gość rewfdss
fdsfe ma 100 % racji ..

Gość Navya
masz rację w Polsce jest taka kultura chamstwa , chamskich zaczepek itd ja spotykałam sie kiedys z wlochem to ciągle mi mówił jakie mam piekne włosy oczy itd.. może i mnie chciał przelecieć ,ale tak czy siak Polacy jakoś nie potrafia docenic kobiet

Gość rewfdss
polki zyją marzeniami i wierza ze sa fajne , ale nie są .. Bo na Polki nikt nie leci oprócz miejscowych smieci .. Nawet najbardziej znaną Polka za granicą zainteresował sie tylko coliun farelus ktory jest takim michałem wisniewskim w USA .. a u takiego brada pita nie miałaby zadna Polka szans

Gość dewdwedwedwe
tak? a na mnie jakoś lecieli tam rózni faceci . na pewno część z nich była fajniejsza od polskich facetów

Gość a ja się nie zgodzę
Polacy-są bardzo inteligentni, wykształceni, umieją poradzić sobie w każdej niemal sytuacji życiowej, są męscy, i nie wiem czy autorka wie? ale mają ogromne powodzenie u kobiet na całym świecie:) ja mam takiego męża Polaka , że nie jedna kobieta mi zazdrości! a ja do piękności nie należę:) może powinniście Panie zmienić środowisko?

Gość rewfdss
Przeciez Colina czy jak mu tam... Podziwiają miliony nastolatek, chyba ktos zazdrości przeciez to amant bawidamek i pajac .. CZy Wisniewskiego ktos podziwia ?

Gość dewdwedwedwe
a ja się nie zgodzę - to może my zyjemy w jakiejś innej polsce ? albo mamy inny gust..

Wynieście się wszystkie, a przyślijcie rosjanki. One chociaż nas docenią ;] Poza tym z tą kulturą obcokrajowców to bzdura jakaś...

Mylisz się- Wiśniewski na pewno potrafi dobrze sprzedać swoje beztalencie

Gość rewfdss
Charlie Sheen powinien zaliczyc jakas Polke .

a ja lubie ...mieszkam od laat z dala od kraju , ale lubie polaczkow :)

Gość bo to jest tak moje panny
1. w Polsce panuje chamstwo. Niestety. Panoszy się wszędzie i nie widać, żeby to się miało zmienić. Chamstwo jest na topie, chamstwem się nadrabia, a ludzie mający zaszczepioną podstawową ogładę giną wsród chwastów. taka natura, jak się chwastów nie plewi to zginą najpiękniejsze kwiaty. 2. Ludzi pociąga egzotyka. Lokalne brzmienie, to co dobrze znamy, odstawiamy na drugi plan gdy tylko możemy, gdy tylko coś nowego pojawi się na horyzoncie. Czy to egzotyka innego faceta/innej babki (np. niż żona cy mąż), inne miasto, inny kraj, inny język, kultura. Coś nowego, człowiek dąży do poznania nowego. dlatego polki pociągają, czy to niemcy, czy to araby, czy bałkańczycy, chińczycy, amerykanie... Świeża krew :)

bo to jest tak moje panny_ ale nie na dlugo, moj maz nie byl polakiem i jakos ta jego egzotycznosc nie utrzymaly mnie przy nim...wole POLACZKOW...

i tak samo polki i polacy są atrakcyjni dla cudzoziemców, bo wsyscy działamy tak samo :) polska jest "egzotyczna" dla innych narodów

ines73 ale w pierwszej chwili zadziałało :) to, że ludzie się rozchodzą, to na to nie ma rady, nie ma recepty. Tak było, jest i będzie. Każdy związek może się rozpaść.

bo to jest tak moje panny____ jak czlowiek mlody to glupi-zadzialalo i to jak :)

:) a kultura? Byliście jednego wyznania, jednego "rejonu kultury"? Bo może tu był najistotniejszy błąd?

A tam, nie ma co narzekać na tych naszych facetów ;) Cudze chwalicie, swego nie znacie :P