Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzizaas

Moj mąż szczuje córke do bojek :(

Polecane posty

Gość Dzizaas

Jak w tytule. Ona chodzi do 2 klasy podst. i czesto wdaje sie w popychanki , kopanie i bicie z równieśnikami, a mój mąż jest prowodorem. Ciagle ją podsyca zeby tamtemu kopa dała, aby nie dawała sobie wejśc na główe, jak ktos jej dokucza to ma w łeb przywalić itd..noi jest nieziemsko dumny z córeczki i mała to robi, a mi zawsze jest wstyd Mówi jej że w szkole i na podwórki dzieciaki musza miec do niej respekt i ma ich krótko trzymac więc jak córce sie cos niespodoba to potrafi uderzyc lub opluc, a mąż dumny że córeczke ma bitną.Wogóle zachowuje się jak chłopak, jak chuligan, bandzior, a u nas nie ma żadnej przemocy w domu. Wkurzam sie, ja swoje, mąż swoje, a młoda robi co woli , czyli tatus jest kochanym rodzicem a mama tyran bo karci za agresywne zachowania :( Ja jestem ta zła bo zabraniam bic się a tatus najukochańszy na swiecie bo dopinguje- niestety :(

Gość Dzizaas
aa dodam że razem uwielbiaja się bic w ramach "treningu" I mają z tego niezły ubaw. Jak nie na poduszki to juz na gołe ręce, a mąż to drugi dzieciak, leją się w ramach "zabawy" że aż cały dom jest do góry nogami przewalony

Gość Dzizaas
a i gdy przychodzi do domu ze szkoły lub z podwórka to ojca pierwsze pytanie :Komu dzisiaj dowaliłaś moja latorosli piekna ? ona mu opowiada a ten sie szczerzy od ucha do ucha i dodaje "Moja krew.." zamiast ją skarcić za niegrzeczne zachowanie

Gość różafruża29
twoj maz powinien sie leczyc u dobrego psychiatry wychowa corke na mlodociana chuliganke, jeszcze bedziecie miec kiedys problemy z tego powodu jakby twoja corunia oplula moje dziecko albo nie daj boze uderzyla nie zawahałabym sie ani chwili zeby zlozyc doniesienie na policji-mam nadzieje ze twoja coreczka i jej tatus debil tez sie doczekaja takiego postepowania!

Gość Taaa policja :D
Pffff bez przesady- dziecko opluło lub uderzyło druugie dziecko jak to czesto bywa a ty juz na policje leciala ?zamiast do matki czy ojca tego dziecka najpierw?, wysmaili by cie na komendzie z epierw takie sprawy sie rodzicom zgłasza , inaczej gdy twoje dziecko by mialo obrazenia ciala i ządałas bys odszkodowania, ale zwykle lucie czy uderzenie a ty juz na policje donos na dziecko haahaaa :D :D

Gość różafruża29
zapewniam cie,ze nikt taki zgloszen nie wysmiewa-moj szwagier jest policjantem....i bardzo czesto ma sprawy i kontakt z takimi zjebanymi dzieciakami... sad dla nieletnich i kurator,mowi ci to cos?

Gość do Taa policja :D
a co,tez masz bachora co leje inne dzieci?

Gość no fakt , bez przesady
Ty sie usopokój z policja, dzieci sie poszarpia, krzywdy sobie zrobia a ta za oplucier na policje by latała- boze kobieto

Nie , moje dzieci nigdy z nikim sie nie biły, ale w piaskownicy przepychały z kolegami o wiaderko jak były małe

za oplucie 8 letnie dziecko nie dostanie kuratora, twoj szwagier albo ty jacyć źle doinformowani, z aplucie dziekco nie ma wyroku :D

Gość Dzizaas
Róża zdecydowanie ja jako MAMA dziecka wolałabym najpioerw sie dowiedziec o winie mojego dziecka od ciebie a nie od policji, w razie czego jakby twojemu sie krzywda stała to wtedy zglaszac sprawe o odszkodowanie, tak mysle, ale nie miałabym do ciebie pretensji jakbys poskarzyla sie na moje dziecko lecz do mnie pierw

Gość kwiat tamaryszku
nikt nie mowi,ze 8 latek ma dostac kuratora,ale z takiego rozpasanego bijacego dziecka wyrasta nastoletni bandzior:O jak sie takiego gowniarza dobrze nastraszy w pore to moze zbastuje ze swoimi bandyckimi zwyczajami wobec inncyh dzieci:O pracuje w szkole, na szczescie nie jestem nauczycielem-pracuje w ksiegowosci, ale jak widze co nawet takie 8,10 latki wyprawiaja sama mam ochote podejsc i dac takiemu mlodocianemu bandycie w łeb!oby nigdy wasze dzieci nie zaznały przemocy ze strony rowiesnikow czy starszych dzieci:O

Gość Dzizaas
No to ty dasz mojej w "łeb" a tatus i tak bedzie dalej dopingował :(

Gość kwiat tamaryszku
autorko, twoj maz ma ewidentnie jakis problem:O moze był bity przez inne dzieci jak był w wieku twojej corki? wyjasnij z nim to poki czas bo zmarnuje dziecku dziecinstwo:O

Gość kwiat tamaryszku
zawsze mozesz tez porozmawiac z pedagogiem szkolnym albo poszukac dobrego psychologa dzieciecego, moze on doradzi ci co robic z corka:(

Gość Dzizaas
Nie własnie, odrotnie, to on zawsez w szkole czy nawet na studiach stal na czele grupy i takie ma przekonania , prawo natury :( A dziecko w to wchodzi

Gość przeliczy sie z tym
Dostanie kiedys twoja po dupie od starszego to jej sie odechce . jakbym widziala ze twoja leje moją, to by mi reka poszła w ruch niestety, swojego dziecka zawsze bronie jak lwica

Gość roza nie pierdol glupo
na wiekszosci komisariatow w Polsce by sie wysmiali :D takie rzeczy zalatwia sie z rodzicami smyka a nie na policji, chyba ze by ten zlamal komus reke lub wybil zeba, ale zwykle bicie na policje ... buahahhaha :)

Gość brym brym brym
oberwie po zebach i bedzie miala nauczke

Gość srtxfxgfx
Niech ojczulkowi napierdoli to bedzie miał swoje ziółko :D

Gość 65675656
ciekawe jaki bedzie dumny z córuni za 10 lat :(

Gość drymdumdym
wpierdol mezowi, zobaczy jak to jest jak baba go bije :)

Gość S and A
a były skargi na córke??