Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała _mi

przyjazn erotyczna?

Polecane posty

Gość mała _mi

Moj problem jest taki: 2 lata temu poznalam u znajomych faceta, spodobal mi sie i ja jemu tez, jednak przez rok nie zrobil nic, zeby sie do mnie zblizyc. Jak przyznal ostatnio uznal wtedy, ze „za wysokie progi na jego nogi. W tzw. miedzyczasie poznal sobie dziewczyne, calkiem przecietna, ktora nawet nie jest w jego typie. Probowali byc razem, ale nie pokochal jej, zerwali, choc nie do konca, pozostaja w tzw. przyjazni erotycznej. Mija kolejny rok, zblizylismy sie do siebie, mozna powiedziec, ze zaprzyjaznilismy sie nawet gdyz facet zwierza mi sie z swoich uczuc. Ostatnio zaproponowal mi to samo co swojej ex, czyli uprawianie seksu bez zobowiazan. Zdecydowanie odmowilam, nie odpowiada mi taki uklad, jednak boje sie, ze spotykajac sie z nim kiedys ulegne. Jak myslicie? Czy po takiej propozycji mozemy sie przyjaznic nadal? ps jesli chodzi o uczucia, to rozmawialismy o tym, facet nic nie czuje do mnie poza sympatia i nie chce wchodzic w zwiazek....

Przyjaźń erotyczna? :D lol! takiego określenia jeszcze nie słyszałam. Nazywajmy rzeczy po imieniu, facetowi zależy najwyraźniej tylko na seksie i jeśli przystaniesz na taki układ to niczym nie będziesz się różnić od tamtej, a sam facet będzie Cie traktował przedmiotowo, skoro tylko na seksie mu zalezy

przyjazn erotyczna:P faktycznie udane okreslenie wiesz facet ktory ma juz jedna laske do seksu i proponuje to kolejnej to tak srednio traktuje Cie powaznie nawet jako przyjaciolke no ale przynajmniej szczery jest a to co zrobisz z ta znajomoscuia to juz twoja sprawa znasz go a ludzie z forum nie