Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość febraaa

Problem z odwieszeniem kontaktu

Polecane posty

Gość febraaa

Spotykałam się z kimś ale z powodu choroby i hospitalizacji powiedziałam, że jestem zmuszana zawiesić nasz kontakt. Dał mi wszystkie namiary na siebie gdybym zdecydowała się kontakt odwiesić. Po trzech miesiącach odezwałam się pisząc, że jeśli istnieje taka możliwość, to chciałam spróbować odświeżyć naszą znajomość. Dodałam, że jeśli nie jest zainteresowany, to ma zignorować moją wiadomość. Odpisał natychmiast, ale w sposób zamknięty, bez pytań, bez punktu, o który mogłabym zaczepić dalszą korespondencję. Spróbowałam raz jeszcze ale to samo - grzeczna, uśmiechnięta odpowiedź i nic poza tym. Nie wiem co mam z nim zrobić, miał mnie zignorować jeśli nie jest zainteresowany, a nie odpisywać w lakoniczny acz uprzejmy sposób z którego nic nie wynika. Mam ochotę w ogóle się już nie odezwać, ale nie wiem czy wypada, bo tu piszę, że chcę odwiesić kontakt, a tu zamilknę. Masakra jakaś.

Gość gwoli wyjasnienia...
to mu napisz, ze troche cie irytuja jego lakoniczne odpowiedzi...a narzucac sie bys nie chciala. zobaczysz jak zareaguje.

Gość febraaa
dzięki