Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz ?

Co robić ?

Polecane posty

Gość no i co teraz ?

którego wybrać ? Mam straszny dylemat zawsze myślałam ,ze to niemożliwe żeby kochać dwóch facetów jednocześnie ale stało się... Nie wiem którego wybrać wiem że żadna decyzja nie będzie w tej sytuacji dobra ale nie chcę dłużej trwać w tym impasie. To strasznie głupie ale może wy pomożecie trzeźwo spojrzeć mi na tę sytuacje i doradzicie ? Nazwę ich A i B A- jest można powiedzieć facetem idealnym czuły opiekuńczy, czasami trochę za bardzo zazdrosny, kocha mnie , chce dla mnie jak najlepiej, potrafi mnie rozśmieszyć, podnieść na duchu, wiem ,ze będzie dobrym ojcem to taki typ faceta hmm z honorem jeśli tak to mogę ująć zawsze dotrzymuje słowa , mogę na niego liczyć każdej sytuacji... B- wie o mnie wszytko zna mnie z każdej strony nawet z tej najgorszej... akceptuje mnie w pełnia taką jaka jestem. Ma trochę depresyjną naturę czasami miałam wrażenia ,ze ciągnie mnie w dół za sobą... Trochę dużo pije, pali zioło czasami bierze coś mocniejszego... jest niesamowicie inteligenty możemy gadać godzinami ale po prostu leżeć przytuleni i milczeć. Kilka razy mnie zawiódł... nie dotrzymał słowa. Był moim pierwszym partnerem seksualnym. Nie wiem jak to opisać ale zawsze łączyło nas coś niezwykłego... Dużo mnie kosztowało żeby od niego odejść.. trochę sie rozpisałam mam nadzieję ze komuś będzie chciało się to czytać...

Gość no i co teraz ?
kontrabasik to "aaaaaaaaaaa" jest odpowiedzią ?

tak golem to ten 1 lepszy kandydat a le z tego co widze to tego drugiego kochasz!!

Gość no i co teraz ?
sama nie wiem wydaje mi się ,ze kocham ich obu...

Gość no i co teraz ?
myślałam ze napisanie tutaj cos mi ułatwi ale tak nie jest. Dllaczego życie jest czasami takie skomplikowane ? nie chcę skrzywdzić żadnego z nich..najlepiej by było gdybym zniknęła...

Gość no i co teraz ?
jeszcze nie podjęłam decyzji....