Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika32080

Prosze was o pomoc, mam chęć się zabić

Polecane posty

Czy 7-8 dni od pieszczenia się moga wystąpić objawy ciąży takie jak ból brzucha, ból sutków ? czy to za wcześnie ?

cały czas mam jakies schizy, wydaje mi się że mi brzuch urósł, a to że mam piersi powiększone ja już nie mogę , chyba skończe to poje*** życie...

Gość ghjklghjkl
a co bys zrobila jakby sie okazalo ze jestes w ciazy?

denerwujesz się i sobie wmawiasz różne ''przypadłości'' które mogły by być kiedy objawami....tylko się tak nie steruj bo ci się okres będzie spóźniał to dopiero będziesz schizować....po co kończyć zycie,wystarczy się lepiej zabezpieczac ;)

skończyłabym życzcie bo po co żyć ja mam dopiero 17 lat i kończe pierwszą klasę liceum Może opowiem wam mój przypadek, a Wy powiecie czy to jest możliwe... Nie kochałam się nigdy jestem dziewicą , poznałam pewnego chłopaka chodzimy już dość długo z sobą ... Kiedyś zaczęliśmy się ocierac o sobie przez ubrania, ja czułam, że jego penis robi się sztywny i wgl. Tydzień temu z soboty na niedzielę też to robiliśmy. Ja pieściłam jego penisa w spodniach ( miałam ręke w jego spodniach) a on mnie pieścił przez moje spodnie... Gdy go "pieściła" z jego penisa od czasu do czasu wydobywał sie pewien sluz, zapewne był to śluz ten taki od podniecenia. On zaczął mnie pieścić i nagle wsunął rękę pod spodnie i pieścił prze majtki a później już normalnie ale nie robił mi palcówki ani nic tylko pocierał łechtaczkę... i boje sie że od tego jestem w ciąże że jakims przypadkiem dostał sie tam ten śluz ;( prosze odpowiedzcie mi

Gość martina0085
Spokojnie, nie jesteś w ciąży, to stres.

monika, wierz mi, z całą pewnością nie jesteś w ciąży! nie doszło do stosunku, więc jest to po prostu niemożliwe. aż takich cudów nie ma. nie stresuj się, bo nie masz powodu. a przed rozpoczęciem współżycia pomyśl o dobrej antykoncepcji. osobiście polecam tabletki.

Gość longines
pewnie że nie jesteś w ciąży możesz przestać sie stresować

ja już nie mam sily nie śpie nocami w szkole się nie moge skupić... tak strasznie się boję od tej sytuacji co opisałam minął tydzień dokładnie wczoraj, pierwszy dzień po bardzo mnie bolało w podbrzuszu tak jakby jajniki ;/ teraz bola mnie sutki jak je dotykam, wgl mam jakieś schizy naczytalm się an forach i wydaje mi się że pojawiły mi się żyły, linia od pępka w duł . boże nie mam siły,

Gość martina0085
zrób test ciążowy-to cię uspokoi. na moje oko ( mam 28 lat i dziecko więc.. ) w ciąży nie jesteś, to nerwy

Gość GLUPIA MALA
SUKO ILE RAZY BEDZIESZ JESZCZE ZADAWAC TE JEDBO I TE SAMO PYTANIE????? NA BOGA ILE JESZCZE ZAŁOZYSZ TAKICH TEMATÓW ZYGAC SIE JUZ TYM CHCE CIAGLE TY I TE TOWE GLUPIE PYTANIA SPIERD.... STAD DZIECKO DROGIE

Gość zsdfghf
Daje sob ie uciac glowe nie ma ciazy na 100000 procent. Wiec przestan sie stresowac !

Gość GLUPIA MALA
OD PIESZCZENIA BOSHE:O JUZ DZIENNIE ZADAJESZ TO SAMO PYTANIE LITOSCI:D WEZ SIE ZA NAUKE A NIE ZA SEX SKORO NIE MASZ O TYM ZIELONEGO POJECIA ROZUMIEM ZE MOZNA RAZ ZAPYTAC ALE NIE CIĄGLE MASZ COS Z GŁOWA????

Gość GLUPIA MALA
TU NIE CHODZI O UBLIZANIE ALE JAK MOZNA BYC TAK TEPYM??????? DOCIERA TO DO CIEBIE ILE RAZY MAJA CI TU LUDZIE PISAC NA FORUM ZE W CIAZY NIE JESTES!!!!!!!! KUMASZ TY TO DZIEWUCHO???!!!!

Tak tak popieram ,zdecydowanie nie jesteś w ciąży i przestań się denerwować ! Takie doznania w twoim wieku są czymś zupełnie normalnym a stres wszystko popsuje .Następnym razem kup sobie plasterki albo coś w tym stylu i bądż sobą ,baw się dobrze -pozdrawiam .

Gość GLUPIA MALA
NIE KOCHALA SIE I JEST DZIEWICA BUAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NO ISTNY KABARET SMIECH PO SAME PACHY:D:D:D:D:D

Gość prowokacja ja nic
i zgodze sie ty z wpisami ze trzeba miec cos z głowa!!!!!

Gość prowokacja jak niccc
z tymi wpisami mialo byc

Malutka Ty jej nie pisz o plasterkach, bo sobie kupi Viscoplast i będzie myślała, że jest zabezpieczona. :classic_cool:

Gość dziewica i w ciazy
dobre hahahahahahaha:D tuman jakich malo

Gość dziewica i w ciazy
Perwersja tylko ze o na juz zaklada dziesiaty chyba temat z tym pytaniem aahahaahahahaaah noi dziewica i w ciazy :D jak mozna byc az tak głupim???

Gość ghjklghjkl
laska faktycznie jest z lekka psychiczna i zaklada idotyczny temat, ale akurat co do bycia w ciazy przez dziewice to jest to teoretycznie mozliwe :o

Ale nie śmiejcie się, że dziewica i w ciąży. Przecież "historia" zna takie przypadki. :classic_cool: Nie wiem jak jest teraz, ale ja właśnie w pierwszej klasie liceum przerabiałam tę lekturę. :D

może i jestem glupia ale gdzies na innych forach czytałam że sa takie przypadki a błona dziewicza nie chroni przed zapłodnieniem