Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes55

juz niedługo poród

Polecane posty

Gość agnes55

witam was

Gość 37 tc
witam za ile poród? ja jak widać za 3 tygodnie (mam nadzieje)

Gość agnes55
Witam Was dziewczyny,jestem nowa.Mój termin jes 31 maj.Czekam i czekam a tu nic :( troche skurczy i nic pozatym.Czy któras z Was ma tego samego dnia termin?? Może sie spotkamy:))

Gość 37 tc
ja na 19 czerwca

Gość 37 tc
najgorzej chyba jest przenosić, tak czekać codzinnie jak na zbawienie. dzień przed terminem to już sie chyba nie da o niczym innym myśleć prawda? a boisz się czy nie myślisz o tym? będziesz brała znieczulenie czy na żywca?

Gość 39 tc i nic
Witaj tez czekam na porod , sprzatam ,spaceruje , seks i nic :( a chce miec to za soba shit :O ale najwyrazniej naszym dzieciaczka jest tam wygodnie i nie spieszy im sie a szkoda ... chcialabym moje malenstwo juz w ramionach tulic :)

Gość 37 tc
ja bym chciała mieć ten ból już za sobą

Gość agnes55
te forum jest rewelacyjne!! Czy któras z Was bierze sobie prywatną położną? Ja sobie wziełam p.Sabinke,podobno super babka:).Ale z Waszych opini to wszystkie położne na Łubinowej sa rewelacyjne .:-)A co do znieczulenia to jest podobno darmowe,płatny jest tylko jakis zel,ale to juz na zamówienie.Czy któras z Was go sobie zamówiła?

Gość 37 tc
ja nie znam żadnej pani Sabinki i nie wiem nic o żelu. będę wołała o znieczulenie, położną nie wiem jaką będe miała, pewnie taka jaka będzie akurat miała zmianę

Gość agnes55
Podobno jestem twarda ,tak inni mówia nieboje sie,ale co bedzie w dniu porodu to niewiem hahah.Męczą mnie te tel od przyjaciół i rodzinki czy juz to urodziłam,jak sie czuje,itp. wrrrr/.Leżałam 2 tyg w Siemianowickim szpitalu ,tam to dziewczyny rodza na żywca!! duzo sie napatrzałąm.A toaleta była tylko jedna i to na 8 dziewczyn .Masakra

Gość Agusia sebusia
hej. ja jestem w 36 tyg ciazy i tydzien temu bylam w szpitalu na podtrzymaniu. t.p. mam na 2 lipca