Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam po tabsach

Czy byliście kiedys na weselu, które trwało do 24???

Polecane posty

Gość a ja mam po tabsach

nie ze było nudno czy cos tylko z góry było ustalone, ze trwa do 24.00 a potem goscie sie grzecznie rozeszli. Był ktos na takim weselu??

Na wielu takich weseleach bylam - bardzo udane (fakt ze zwykle nie w polsce) - raz bylam w polsce i tez bylo bardzo fajnie;-) ja i tak - uwazam ze imprezy po 3 nad ranem sa slabe a ludzie zmecznei - nie wspominajac o parze mlodej ktora zwykle ma jeszcze dodatkowe zmeczenie ze wzgledu na stres

Gość Armani Code
bylam. skonczylo sie nawet wczesniej bo z godzina ciszy nocnej. gdyby nie fakt przycichej muzyki ze wzgledu na to, ze odbywalo sie na swietlicy w bloku mieszkalnym, to byloby znosnie nie czas a jakosc imorezy sie liczy

Gość majka..aa
nie no wg. mnie powinno przynajmniej dotrwać do tej 24.. tort i te sprawy.. w takich przypadkach powinno być do ok. 1 czy 2 w nocy.. :) -------------------- GLOBUS LEWITUJĄCY W DUŻEJ OKRĄGŁEJ RAMCE PODŚWIETLANY BIAŁYM ŚWIATŁEM http://gadzeteo.pl/pl/p/Globus-latajacy-w-powietrzu-Duzy/87

Gość na takim nie byłam
Byłam za to na wielu takich, na których o 22 marzyłam, aby się skończyło.

Gość a ja mam po tabsach
2 lata temu byłam na takim weselu obecnej mojej swiadkowej i teraz my tez chcemy takie zrobic przyjecie do 24...bedzie wiekszosc osób starszych, my nienawidzimy wesel wiec to taki kompromis jest

Gość ncvbcbv
bylam ale nie w pl, a ja to w ogole nie chce wesela, a moj faet owszem i mam stresa

Gość a ja mam po tabsach
no a co to za przeszkoda? moze byc męzatka byle jej męzem nie był swiadek i tyle swiadek tez ma zone

ja byłam na takim weselu ale ślub był już o 11,obiad się zaczął o 13,tort był podany o 20,o 24 przyjechał autokar po gości,chyba zależy o której zaczyna się wesele

Gość a ja mam po tabsach
slub jest o 16

też tak może być,zaczyna się od gorącej kolacji,potem zimna płyta a na koniec ciasta i tort