Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editissa

Dwa bardzo silne charaktery, problemowo :(

Polecane posty

Witam. Jestem z chłopakiem cztery miesiące, wiem, że to może niedługo, ale powoli zaczynają wychodzić nasze wady... Okazało się, że jesteśmy cholernie uparci.. często się z tego powodu kłócimy. W gruncie rzeczy ja nie mam zamiaru za nim latać ani mu ustępować na każdym kroku tak jak kiedyś robiła to moja matka z ojcem. Na dodatek dochodzi jeszcze większy problem, mój ojciec... jest alkoholikiem.. chodzi codziennie pijany, nie daje pieniędzy, cały czas komuś dokucza, w kółko są jakieś awantury. Przeszkadza on w naszym związku bo nie możemy się u mnie spotykać, normalnie porozmawiać. Nie wiem już co mam robić.. Mój chłopak na dodatek ma jakieś przyjaciółki.. tak mnie to denerwuje, jeszcze nigdy nie poznałam jego znajomych. Nie wiem czy dwa tak silne i nerwowe charaktery mają szansę przetrwać...? powiedzcie mi sami/same.

Skąd ja to znam...upartość :) Można się dogadać jesli się tylko chce, trzeba nauczyć się wyciągać rękę jesli sie zawini, pójść na kompromis :)

Gość sdfkfj
do pierwszej kłótni to przetrwa, póxniej obie str, beda tak uparte,ze zadna nie wyciagnie ręki.