Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana nie wiem co robić

wielki proble proszę sie nie śmiać....

Polecane posty

proszę się nie smiać bo jednak dla dziewczyny to dość delikatny temat... mam dość duży problem, na początku to bagatelizowałam, ale zauważyłam ze coraz wiecej mi rośnie włosów na brodzie.... nie wiem co mam robić i nie wiem czym to jest spowodowane, mam 25 lat nie biore tabsów, co prawda mam okres nieregularny... ale nie wiem dlaczego mi się pojawiaja włosy na brodzie, pod światło to widać bardzo dużo, co ja mam robić, nie chce ich wyrywac bo zaczną rosnąc coraz wiecej... ma ktos taki problem , wiem czy to moze być spowodowane, prosze o rade i pomoc

no i czasem robi mi się namiot w majtkach, zwłaszcza rano ,co robić??

Gość asop89
najlepiej idz do lekarza endokrynologa, lub jeszcze lepiej ginekologa endokrynologa:) to moze byc cos z nadnerczami, lub jajnikami, nie bagatelizuj!

bardzo zabawne:) może jednak ma ktoś podobny problem... co robiłyście w takiej sytuacji? poszłyście do lekarza?

Gość asop89
a co masz zamiar golic sie do konca zycia?:P a jak zobaczy to Twoj facet? idz do lekarza, to sie LECZY! moze byc tez objawem zespołu policystycznych jajnikow, te wlosy to tylko na brodzie?

no wąłsnie nie chce tego, przejełam sie troszke tym, i martwie sie , tak włosy mi rosną na brodzie takie jakbym miała 2 brudki kozie no masakra nie sa az takie duże ale jednak je widac.... z bliska widac.... i nie wiem co robic... przeraziłam sie tym, wybiore się w srode do ginekologa na poczatek gdzie indziej mi nie rosna, ale na brodzie mam ich coraz wiecej

Hej, ja mam 28 lat. Rośnie mi wąsik, zdarzają mi sie nagle skoki wagi - po badaniu poziomu hormonów oraz po badaniu ginekologicznym lekarze postawili diagnozę - zespół policystycznych jajników. Teraz przyjmuję hormony i wąsik rośnie wolniej - mówię rośnie, ponieważ ja stosuję woskowanie - na brodzie jednak bym się nie zdecydowała na to, bo wloski z brody rosną bardziej sztywne :(. Idź do lekarza, może wystarczy u ciebie terapia hormonami

wybiore sie do ginekologa w srodę jak nie dostane okresu bo mi się spuźnia jak zawsze juz dobry tydzien i czuję ze dostanę jutro albo w środę. martwię tym i troszkę czytałam teraz o depilacji laserowej, co tym my ślicie? nie wiecie ile kosztuje taki zabieg... poddałabym się zeby tylko pozbyć się tych włosów, oczywiscie po skonsultowaniu z lekarzem bo wiadomo ze od czegoś musiało to powstać tak nagle samo nie zaczeło rosnac... sysunia 999 nie myślałaś o depilacji laserowej?