Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znacie takie związki

Znacie związki gdzie ona była doświadczona a on prawiczkiem?

Polecane posty

Gość Znacie takie związki

Waszym zdaniem to rzadkość czy nie? Uważacie, że takie związki mają duże szanse na powodzenie? Któraś z was w takim była?

Gość zbita z tropu:P
hej... ja miałam związek z facetem,ktory miał mało kobiet-ja kilku męzczyzn...zreszta troche starsza jestem...ale to chyba nie wrozy najlepiej-nam wszystko sie rozpadło..ja wyszlam na dziwke a on swiety... zatem-nie wiem....

Gość pewnie zbytnio takie
relacje nie rokuja

Gość yudgbasuiHA
bylam, nie polecam. przerazony zyciem, dorosloscia, nie umial mnie rozbudzic, nie mowiac juz nawet o czyms wiecej. przezyl ze mna swoj pierwszy raz, po pol roku bycia razem, ktory trwal ze 3 minuty.... nasze kolejne razy rowniez takie byly, za co wina obarczal mnie;/! polecam doswiadczonych mezczyzn, jesli sama jestes kobieta z przeszloscia... dwa rozne swiaty NIGDY sie nie dogadaja.

Gość bylam rowniez nie polecam
to byl poppieprzony debil. tylko seks mu w glowie byl, na koniec mnie pobil^^

Gość to rzadkie zwiazki
a prawiczki to cioty

Gość do yudgbasuiHA
otoz to, prawictwo w wieku 20+ nie biezez sie bez owodow, wynika glownie z braku zaradnosci zyciowej, taki facet to zwykla ciota a nie facet, a z biegiem lat prawictwo powoduje niska samo ocene, wygorowane wymagania, itd, wg mnie jak facet nie stracil prawictwa przed 20 rokiem zycia to trzeba takiego szerokim lukiem omijac

Gość ŚREDNIOWIECZNA PANNA
ale wy się poniecacie prawiczkami, śmiem myśleć że żyje w średniowieczu i cnota - co prawda męska jest w cenie :D

Gość jesteście kurrwy
🖐️

"do yudgbasuiHA: jaki plus masz na mysli bo np 21 latek prawiczek to niekoniecznie ciota Mój obecny facet był prawiczkiem a jednak to seks z nim jest dla mnie najlepszy jak i cały związek, więc co to ma do rzeczy, że jak prawiczek do związek do dupy? Związek to nie tylko seks

Gość do cukrowa kostka
a ty ilu mialas przed nim partnerow?

Gość do NieLubieNiedziel
i uwazasz ze prawiczki kafeteryjne moglyby sie przekonac do niedziewic?

Gość takie zwiazki to rzadkosc
jest i rzadko sie zdarzaja

Gość Ja jestem w takim związku,
muszę przyznać, że bardzo sobie go chwalę. Tyle czułości co mam teraz nie zaznałam z żadnym innym facetem.

Gość kgv76df
mi tez sie tak wydawalo, ale zdradzil z tlustym pasztetem (zadna inna nie dala sie tak latwo zbajerowac), bo chcial zobaczyc jak to jest zamoczyc w innej 🖐️ Skoro ja to wczesniej robilam to i on moze zobaczyc "jak to jest". Nie polecam, ale nie uogolniajmy - musza zdarzac sie wyjatki

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://www.sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.

Gość gość
znam,ja bylem prawikiem ona mezatką,poderwala mnie pokazala mi jak dymać panienki zeby bylo im dobrze i zostawila mnie;-)

Gość gość
Podejrzewam, ze jesteś beznadziejny w lóżku :D

Gość gość
juz nie,teraz wiem gdzie ma dziunia dzyndzel ze niektore lubią w pupala a loda to kazda prawie ciągnie:-P

Gość gość
Strasznie prymitywna i chamska była ta twoja nauczycielka.

Gość gość
wlasnie ze byla dobra;-) juz nie skacze na baba jak pies na suke,potrafie kobiete rozpiescić i zaspokoić ,nawet musze sie w pieszczotach ograniczać bo z roskoszy jedna mi sie zesikala na dywan aaaa:-D :-P

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć

Gość gość
Ja się spotykałam z 30-letnim prawiczkiem, niestety do związku nie doszło, nie mógł znieść, że wcześniej miałam chłopaka i z nim spałam :) nie liczył się charakter, ani że mi na nim zależało, ważne było czy jestem dziewicą czy nie. Podziękował mi za znajomość. Życzę wam samotnej starości z takim wymaganiami prawiczki :P

Gość gość
Dobrze zrobił dałas d**e pod pretekstem pseudp związku jal typowa d****a