Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FiolekTV

Moja samoocena dosiegla mety

Polecane posty

Niebede sie rozpisywal, poprostu powiem co mi lezy na sercu, mam taki problem ze... Jestem brzydki. Mam beznadziejny charakter i osobowosc. Jestem nudny. Jestem niesmialy. Nie jestem inteligentny. Nie mam zainteresowan. Jestem strasznie obrzydliwy. Wszystkiego sie boje. Nie mam przyjaciol. Nie prowadze zycia towarzyskiego. Nie umiem poznawac ludzi. jestem beznadziejny. Nie umiem rozmawiac z dziewczynami. Nigdy sie nie calowalem. Nigdy nie bylem na randce. Nigdy nie mialem dziewczyny. Nawet niewiedzialbym o czym rozmawiac z dziewczyna towarzysko. Nie mam poczucia humoru. Nie jestem zabawny. Jestem bardzo chudy. Nie jestem umiesniony. Nie umiem sie bic. Nie mam zadnych umiejetnosci. Nie mam zadnych zalet. Nie uprawiam zadnego sportu. Jestem bardzo wstydliwy. Nie potrawie uwierzyc w siebie. Nic mi nie wychodzi. Moja samoocena dosiegla mety. Jestem kompletnym ZEREM. PRZEGRALEM ZYCIE. :( Cale swoje dziecinstwo spedzilem w domu grajac w glupie, nic nie wnoszace do mojego zycia czy rozwoju gry komputerowe. Sprawialo mi to wiele radosci, dzieki temu moglem chodz przez chwile zapowniec o mojej beznadziejnej sytuacji. Przez moje przygnebienie, uczucie ogromnej samotnosci i braku odwzajemnionej milosci zapomnialem co to znaczy zycie. Czesto mam mysli samobujcze. ...Tak bardzo chcialbym miec dziewczyne, dziewczyne ktora bym sie opiekowal, troszczyl, dbal o nia, przytulal kiedy jest smutna (i nie tylko) oraz cieszyl sie razem z nia kiedy osiaga sukcesy. Niestety nic nie jest w stanie zrekompensowac braku czulych objec ramion w ktorych mozna sie czasem schowac z pelna ufnascia... Dziewczyne? Napisalem dziewczyne? Tylko dziewczyne? NIE! JA CHCE ZONE!!! Nie jestem jednym z tych co chca pobych troche z dziewczyna i nara. Ja marze o dziewczynie na ZAWSZE! Przepraszam ze zasmiecam forum. Z powarzaniem Krystian. (FiolekTV)

Gość Malinowe ciastko
nie masz zalet?Ja juz widze jedna jestes szczery.

Gość dhtrdth
Jak bym widział samego siebie. Ale wiedz że wszystko w życiu się zmienia i że po burzy wychodzi słońce. To co napisze zabrzmi idiotycznie ale wlaśnie z takich ludzi jak TY wyrastają cholernie wartościowe osoby z wielkim i pięknym sercem. Pomyśl nigdy nie miałeś nic podanego na tacy zawsze musiałeś walczyć o Swoje przez co pewnego dnia zdasz sobie sprawę że nie jesteś kolejnym pustakiem. Dziewczyna przyjdzie z czasem zakochasz się.. Wiesz co mi niesamowicie pomogło? RÓŻANIEC! Powodzenia stary

Jesli chodzi o tego typu sprawy to tak, lecz w przwdziwym zyciu potrafie klamac tak duzo aby ktos powiedzial chociarz "fajnie".

@dhtrdth Dzieki za slowa otuchy. Ale mysle ze jak narazie to zadne slowa nie sa w stanie mnie pocieszyc.