Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sejduteru

Chciałbym kiedyś zachować się jak kobieta, rozkochać, zrobić nadzieje i porzucić

Polecane posty

Gość sejduteru

Chciałbym kiedyś zachować się jak kobieta... czyli: rozkochać w sobie jakąś laskę, dać jej nadzieję, aby była najszcześliwa na swiecie, nic wiecej jej nie było trzeba i nagle z dnia na dzień stwierdzić "fajna jestes, ale to nie to.. przepraszam" a tak naprawde po prostu z przyczyny takiej ze mi sie znudziła i za chwile zebym juz ruchal nową laskę... tak wlasnie postpępują kobiety z facetami i ja miałbym marzenie obecnie zachowac sie raz jak kobieta

Gość jajajajjajajajajjja
a ja odnioslam wlasnie odwrotne wrazenie :)

Gość sejduteru
tak, bo wy zawsze odnosicie inne wrazenie ale niestety real jest inny

Gość MadamHalinka
Jakaś lala musiała cię tak sponiewierać? skoro masz tyle jadu w sobie, to chore,idź sie lecz!

Gość sejduteru
nie chodzi o jedna kobiete.. nie jestem ignorantem by przez jeden przypadek oceniac wszystkie kobiety mam na swoim koncie juz pare tego typu akcji.. oczywisice zawsze po stronie pokrzywdzonej jak i rowniez widze co sie dzieje u znajomych, kolegow, braci itp.. wszedzie to samo dlatego mam marzenie, by choc raz kobieta cierpiała przeze mnie a ja bym sie szybko zadowolił nową

Gość jarozdarta
ja ku*wa cale zycie cierpialam z powodu facetow, zawsze to oni mnie olewali i zostawiali na lodzie, raz zdarzylo sie tak, ze to ja zostawilam faceta, zeby wrocic do bylego.. i jak to sie skonczylo? po 2 latach byly z nowu mnie zostawil... wiec to nie jest takie proste, cierpia obie strony, cierpi sie przez cale zycie, raz jest sie na wozie, raz pod wozem...

Gość gerber@@@@@
bo wy Panowie tak nie robicie .pewnie tylko kobiety sa te nie dobre ja 4 lata cieprie bo rozkoachal i rzucil.....nie umiem sobie ulozyc zycia