Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evannka

Do Noxelii

Polecane posty

Dlaczego uważasz, że przeszłaś w życiu "najwięcej" ? Nie chcę się z tobą licytowac kto przeszedl więcej. Dlaczego robisz jakąś dziwną licytację typu "ja mam najgorzej" a zarazem "najlepiej" ? I jeszcze jedno musisz byc bardzo samotna, skoro marnotrawisz swój cenny czas na kafe. To bardzo smutne i dramatyczne że ciągle tu przesiadujesz. Tak w życiu czasem bywa, że nie mamy się do kogo odezwac, ale po co odrazu atakowac kogoś? Nie lepiej jest z kimś życzliwie pogadac? Wiem że nagromadzone życiowe sytuacje i ogólne nie zrozumienie powodują gniew i tym samym zasłaniamy się gniewną maską, a w środku wołamy o pomoc. Ta maska daje z pozoru bezpieczne schronienie, ale to tylko pozory. Czy nie lepiej pokazac siebie w dobrym świetle, chyba zależy ci na akceptacji innych, więc nierozumiem czemu chcesz byc blisko innych jednocześnie ich krzywdząc?

Gość mnie najbardziej
weźcie kurwa przestańcie z ta noxelia, ona sie tylko podnieca ze jest gwiazdą na kafe a wy sie wysilacie ze to zmienicie :O zalosni jestescie..

Gość mama noxeli
zostawcie moja coreczke ona ciezko pracuje na trasie a tirowka nie jest latwo w upaly

Staram się zrozumiec machanizmy jakie nią kierują :)

Ja rzadko tu zaglądam, w przeciwieństwie do ciebie.

Nie myślę ze jesteś żałosna, tylko niewiem dlaczego aż tak bardzo zrażasz ludzi do siebie.

Wystarczy że przeczytałam jeden z topiców pod twoim adresem. Z tąd wiem, że jesteś prawie jak celebrytka :)

Gość MADENNN
NOXELIA NIE PISZE Z POSKI. SPRAWDZILEM TO.

Gość nataaaaaa
a skąd:D?????