Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

layla ;)

Sny które się potem sprawdzają

Polecane posty

np. ostatnio miałam sen : siedzę w obcym pokoju i rozmawiam z jakimś kolesiem, dzisiaj taka sytuacja miała miejsce , nawet identyczne słowa padły :P nie mogłam wiedzieć że tak sie stanie, wiec jak to mozliwe ? Tez tak macie ? Jestem w lekkim szoku:P a tak w ogóle to jestem tutaj nowa - cześć wszystkim :)

Gość xcvxv
ja mialam podobnie pare razy a najbardziej szokujace bylo jedno zdarzenie, kiedy spotkalam kolezanke w galerii nie widzialam jej 5 lat nic o niej nie wiedzialam, , nie wiedzialam ze sciela wlosy. wpadlysmy sobie w ramiona. bylam w szoku bo poprzedniej nocy miala sen w ktrruym byla identyczna scena, identyczna, ta sama galeria, ta sama fryzura (jej -scieta na chlopaka) i tak samo jak we snie rzucilysmy sie sobie w ramniona......i co ty o tym powiesz\// ja tego do dzis nie rozumiem

to identycznie jak u mnie:) ciekawa jestem dlaczego tak sie dzieje,

mnie sprawdziło się kilka takich snów,ale zawsze miały głupawą fabułe..np. że pies się zesikał na dywan koło kanapy i na drugi dzień dokładnie w tym samym miejscu naprawdę się zesikał albo jak byłam za granicą,non stop śniła mi się klatka schodowa z bloku w którym mieszka moja mama,że ta klatka była przebudowana i wyglądała inaczej. Kiedy przylciałam do Polski okazało się,że wyburzyli przedsionek i z dwóch drzwi zrobili jedne,zmienili układ...naprawdę nikt mi nie mówił,że był jakiś remont!!