Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhweidfhwiefdhwedfktore

Wolałybyście podkład z Revlona czy Calvin Klein??

Polecane posty

ktory lepszy??Revlon posiada filtr a to jest plus. Czy Calvin Klein to dobra firma?

Gość zalezy jaki bo ja kupilam
revlona (ten który można regulować kolor podkładu) i o dupe rozbić :o nie kupię juz podkladu z tej firmy

nie jest fajny ten z revlona??? ja myslalam albo CK nawilzajacy albo wlasnie Revlon i nie wiem ktory.

Gość zalezy jaki bo ja kupilam
no ja miałam jeden z revlona, własnie ten który reguluje się kolor i był jak ze sklepu po 2zl, wyglądał sztucznie i wysuszał skórę. O innych z tej firmy nie mogę się wypowiedzieć bo nie miałam ale jak raz zawiodę się na jakiejś firmie to nie kupuję ich produktów a z CK nie miałam żadnego podkładu, miałam perfumy i polecam :p

Gość koreczx
popieram, revlon ten z regulacją koloru jest do niczego, fatalny, za to o dziwo revlon colorstay jest najlepszym podkładem jakiego używałam i szczerze polecam! aż trudno mi uwierzyć, że ta sama firma wyprodukowała tak świetny fluid i taki szajs

wlasnie sylaszalam ze ten podklad colorstay jest bardzo fajny,podobno swietny wrecz.

Gość wizazystka ola
Od dluzszego czasu uzywam podkladu z revlonu colorstay to skory tlustej i miszanej. Jestem b.zadowolona, wiele moich klientk rowniez go uzywa i nie narzekaja. Jesli chodzi o podklad CK nie mialam z nim stycznosci. jedyne co moge powiedziec to to ze revlon jest firma kosmetyczna a CK to glownie projektant ubran wiec nie wiem dlaczego te wszystkie marki (CK, Dior) wpychaja sie w dziedzine kosmetyki w dodatku z tak zawrotnymi cenami

revln colorstay jest jedyny w swoim rodzaju. stosowałm już wiele fluidów, pudrów i podkładów jednak revlon colorsaty był bezkonkurenyjcny:)

czyli revlon lepszy ? :D

ja na wyjeździe podbierałam przyjaciółce revlona, ale nie pamiętam którego (na pewno nic co regulowało koloryt) i był superrrr!!!

Gość Ojojojoj..............
Dior, jest jedna z najbardziej znanych marek kosmetycznych ma swiecie .

Gość koreczx
z kleinem nie miałam do czynienia, ale revlon jest na pewno świetny i niedrogi- możeszkupić na allegro za jakieś 40-50 zł