Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja Cię kręcę w obie ręcę

ale lipę odwaliłam !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

siedzę sobie na necie, gg odpalone, odezwał się kolega, ja otworzyłam, przeczytałam, nie chciało mi się odpisać, wiec zostawiłam otwarte i stwierdziłam że napiszę później, minęło 3 h a ja zapomniałam odpisać i teraz mam problem czy napisać czy spierdzielać z gg, udawszy głupa ?

Gość upssss :):):)
ja bym sobie nie poradziła z tym problemem

boje się że jak się odezwę to zacznie nawijać jakieś smuty i bedę musiała z nim gadać, a ja chcę już isć spać, ale jak w ogóle się nei odezwę to moze się obrazi

Gość ddjkhd
Napisz ze masz problemy z netem, zapytaj czy dostal wiadomosc i czemu nie odpisal jeszcze. jak odpisze to sie nie odzywaj a jutro powiedz ze padl net zupelnie

moze udam że nic nie dostałam, napiszę mu że nic nie dostałam od niego, lipa bo to juz drugi raz, pomyśli,że go unikam, ale z drugiej strony, jak zacznie pieprzyć te swoje głupoty? Ja nie chce z nim gadać, oczy mi się już zamykają, nie mam siły, ale boję się że jak się nie odezwę to się wkurzy.

odezwałam się, napisałam czy coś pisał, bo ja nic nie dostałam. odp. że pisał,ze pewnie dlatego mu nie odpisałam no i teraz wali jakieś smuty, żesz kurde no, jestem zmuszona z nim gadać, mogłam się nie odzywać, ale jak zwykle wyrzuty sumienia wzieły górę, no i pitoli mi teraz jakieś farmazony. o fuck.

mogłaś powiedzieć, że zostawiłaś kompa i gdzies poszłaś.

teraz to już chuj :(