Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A fuj!

Seks bez zobowiazan...

Polecane posty

Gość A fuj!

Wiem, ze to dosc powszechne zjawisko. Bardzo czesto ludziom sie zdarza. Mnie nie. Na szczescie lub szkoda, niewiem. A wam czesto sie przydarza? Czy w ogole nie bierzecie tego pod uwage? Z ciekawosci pytam

Gość nie_ma co
Mam dobrego kolegę który mi zaproponował , tzn rzucał aluzje, podoba mi się, ale nie wyobrażam sobie takiego układu :O tak jak sobie nie wyobrażam seksu z bratem i pewnych innych rzeczy.. nie dla mnie 🖐️

Gość ja akurat nie
a co autorko, czujesz ,że odstajesz od reszty ? :D

Gość potrzebabliskości
kocham uprawiać seks. fakt u mnie oczywisty. jeżeli mam bliskiego przyjaciela, z którym lubimy spędzać ze sobą czas, a oboje mamy ochotę, to czemu nie? przecież to są tylko nasze sprawy co ze sobą robimy:) tym bardziej, jeżeli facet pociąga mnie intelektualnie i fizycznie. fakt nie czuję do niego miłości, ale coś na pewno, odmiennego niż tylko lubienie owszem i to jest fajne. będzie przynajmniej co wspominać, a nigdy nie można zakładać, że to będzie tylko seks dla seksu. różnie bywa, żyjmy chwilą;)

Gość bbb-bis
zwykle takie układy kończą się niedobrze - jakimś "wypadkiem", czyli dowiaduje się o nich ktoś kto nie powinien albo jedna ze stron angażuje się i chce więcej. udać się mogą tylko jednorazowe albo sporadyczne spotkania w wyjątkowych okolicznościach, wyjazdowych albo innych okazjonalnych. Wtedy ok. może być super.