Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kad

zwiazek na odleglosc a poznanie kogos innego... help

Polecane posty

Gość kad

witam jestem z chlopakiem ktory jest obcokrajowcem , nie widzielismy sie miesiac czasu.. i znowu nachodza mnie te mysli ze ja za nim tak nie tesknie jak on za mna albo ze tak naprawde to nie jest mi go brak, ale nie mialabym odwagi z nim zerwac.. nie chcialabym go ranic i stracic jednak po tym miesiacu nie widzenia sie jest bardzo ciezko i ja nie mam czasem nawet ochoty z nim rozmawiac drazni mnie ze wypytuje co ja robie itp wiem ze to normalne ale ja tutaj w Polsce zaczynam prowadzic swoje zycie bez niego a on mnie o to wypytuje... zawsze mam tak po imprezach czy fajnych wyjazdach ze wtedy mysle sobie ze nie .. cos we mnie peka wtedy i chce odejsc.. mialam tak juz raz gdy sie okolo miesiaca nie widzielismy ja imprezowalam i potem juz sie zdystansowalam do tego.. za 2 tyg jednak ja mam do niego jechac na stale, boje sie ze pojdziemy tak na impreze i znowu to sie stanie (moze nie bo wtedy bedziemy razem ) ze znow ktos inny spodoba mi sie... niby go kocham ale czy to jest milosc? czy to normalne ze nie tesknie czy powinnam tu plakac z tesknoty ? jak Wy mieliscie?

Gość kad
z jednej strony ja teraz nastawilam sie od dluzszego czasu na zycie w jego kraju , na lepsze perspektyty nie wiem byloby mi ciezko teraz zostac w polsce, nie jestem materialistka nie chodzi mi wylacznie o to z tym ze ja sie boje ze zmienie zycie a potem bede musiala wyjechac do polski i zaczynac na nowo.... poznalam fajnego chlopaka ostatnimi czasy , jest bardzo sympatyczny i moge z nim rozmawiac o wszystkim ciagnie mnie do niego ale ja bym nie zdradzila mezczyny z ktorym jestem... z obecnym tak nie mialam od razu ze o nim ciagle myslalam ... zaczelo sie i trwa.. sama nie wiem moze ja po prostu jestem z nim z przyzwyczajenia ,,, a moze z wygody ?

Gość kamilla1005
hmmm

Gość kad
no myslcie myslcie i mi cos doradzcie

Gość kad
czy to normalne ze po miesiacu ja za nim nie tesknie,, ze juz potrafie zyc bez niego ? czy raczej powinnam nie moc sie doczekac jak go kocham? czy moze to zalezy od charakteru jak wyraza sie uczucia? jedni tak przechodza drudzy tak?

Gość kamilla1005
Ja też jestem w związku na odległość... Jesteśmy razem 8 miesięcy, na odległość już praiwe od 4... On mieszka we Francji, rozmawiamy codziennie, widujemy się raz na miesiąc- albo on przyjeżdza do Polski, albo ja lecę do Francji, albo spotykamy się w innym kraju :) I powiem szczerze, że strasznie za nim tęsknię, mogłabym z nim gadać godzinami! Dlatego uważam , że Wasze uczucia mogą nie przetrwac tej próby... Tymbardziej, jeśli już czasami masz dośc jego pytań, zainteresowania itd.. Może czas pomyśleć o zmianach?

Gość kad
na dodatek on chcw sie mi oswiadczyc a ja kompletnie nie wiem co robic

Gość kamilla1005
No to widoczne, że Cię już do niego nie ciągnie... chyba uczucia się wypaliły.. Mój facet przyjeżdza do polski za 3 dni, i odliczam godziny! W Twoim przypadku też tak powinno być! Może powinnaś z nim szczerze porozmawiać? Bo jakieś słowo wyjaśnienia z pewnością mu się należą :)

Gość kad
to jest naprawde zloty czlowiek jestem przekochany nic a nic mu nie mozna zarzucic... ale ja nie wiem chyba go nie kocham ale nie potrafilabym z nim zerwac bo wiem ze wyjade i juz nie bedzie odwrotu .. nie chce z nim zrywac kurde mam straszny metlik w glowie i nawet nie wiem jak to wytlumaczyc.. mialam juz tak z nim ze mnie drazil ale potem bylo super i myslalam ze co ja chcialam z nim zerwac ze glupia bylam itp a teraz znowu to samo wszystko przez czas spedzony fajnie z ludzmi imprezy i wtedy jakos zapominam

Gość kad
u mnie wlasnie nie ma czegos takiego jak odliczania godzin.... ale on jest tak dobry ze no jakos nie moglabym z nim zerwac... zreszta musialabym wtedy wzystkie swoje plany zmienic ja nie wiem czasem tez mnie denerwuje to ze nie moge sobie z nim porozmawiac po polsku , ze nie jest polakiem

Gość kad
nie lasze sie do innych kolesi napisalabym ze w zyciu bym go nie zdradzila.. to raz a dwa to nie murzyn heheh

Gość kad
i nie latam happy na imprezy tylko ze znajomymi wyjechalam na krotki urlop

Gość kad
nie zaden hindi ani zaden turek przestan nie spotykalabym sie nigdy z ciapatym ! od razu mowie ze to normalny europejczyk

Gość kamilla1005
kolejna osoba z uprzedzeniami do Arabów... ludzie, co z wami??? nie ważna rasa, pochodzenie, ważne kto jakim jest człowiekiem!!! Ale z jednym się zgodze- to raczej nie jest miłość, tylko przyzwyczajenie... A Twój facet skąd jest? daleko od Polski?

Gość kad
nie jestem z nim dlugo bo okolo 8 msc

Gość kad
1tys km dalej

Gość kad
up

Gość Armani Code
ja na odleglosc zyje juz dosyc dlugo (dluzej niz wy dwie razem wziete) tez z obcokrajowcem. jak sie kocha i ta osoba jest ta wlasciwia to sie o takich rzeczach nie mysli - tyle w tym temacie mam do powiedzenia.

Gość kad
chyba nie kocham go ale nie zerwe z nim :(

Gość powtorka z rozrywki:)
moja przyjaciolka miala identyczna sytuacje, chlopak ja poprosl zeby przyjechala do niego, ona nie chciala bo mowila ze chyba go nie kocha, ze wszystko ja w nim denerwuje i ze z nim tak dlugo nie wytrzyma sam na sam. Wszystko identycznie jak u ciebie, powiedzialam jej jedz przekonasz sie czy to ma sens, pojechala... od tamtej pory minal rok, we wrzesniu biora slub i zyc bez siebie nie moga:) SPROBUJ DAJ SZANSE MILOSCI;)

Gość kad
tak zrobie :) dziekuje za odpowiedzi