Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikopiki

jak odejsc od meza gdy on kocha

Polecane posty

Gość pikopiki

nie kocham meza, nie pociaga mnie tez fizycznie, nie chce z nim byc ale nie umiem odejsc bo boje sie go zranic

Pfff z takim podejściem to Ty nic w życiu nie osiągniesz. O takich rzeczach się rozmawia.... z mężem oczywiście.

Gość a jjaaaa
Ale o czym tu rozmawiać jak go nie kocha ?

Gość kukulllla
mam podbny problem , kocha mnie ja jego chyba mniej , duzo sie pozmienialo przez 10 lat związku. Jeszcze nie podjelam decyzji ale powiem ci ze chyba bedzie lepiej jak z nim szczerze pogadasz

Gość pikopiki
boje się że zrobi coś sobie albo będzie "odwalał" jest bardzo nerwowy i impulsywny

o kryzysach to się nie slyszalo? Rozmawiać trzeba, wyjaśniać spory a nie uciekać od problemów. Jak się nie kocha to nie ma co siedzieć z kimś na silę i z litości, musicie pogadać i coś z tym zrobić - razem.

Gość pikopiki
własnie o tym mówię, boję się rozmawiać, bo jest czasem nieobliczalny mam poczucie winy obowiazku itd. nic juz nie wroci, nie ma szans ;/ nie mamy dzieci

Gość pikopiki
czy pretensje meza i rodziny beda zasadne. nie kocham go juz 5 lat ;/ po prostu nie jest facetem dla mnie i nie chciałam miec z nim dzieci, mam 30 na karku moja matka juz o tym wie od jakiegos czasu i nie komentuje, wlasciwie udaje ze nie słyszy a ja umieram, popadam w depresje, wypadaja mi włosy mam guzy w piersi, od srodka toczy mnie to uczucie niecheci a zarazem strachu

Gość nieładnie
To dlaczego za niego wyszłaś? Dzieci nie chciałaś, facet Ci nie pasował, leciałaś na kasę? Zmarnowałaś sobie i jemu kilka lat życia. Teraz miej odwagę przyznać się do tego i ponieść konsekwencje swojej niedojrzałości.

Gość pikopiki
na kase hahahah :) nie , nie na kase, wyszłam za niego zeby nie poszedł do wojska powaznie ale fakt , odwagi mi brakuje