Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Jem czypsy na noc czasami, ale lepiej nie obciążać żelondka nanoc przed spaniem

Polecane posty

Gość lepszy czyps niz
nic

Gość Dr Xpoffnugg
"żelondek"??Nie znam takiego organu/części ciała.:classic_cool:

Gość Milosz z Maszewa[no login]
Czasem też lubiem dotykać czypsy w ich intymne miejsca a czasem lubiem tez wkladac je se do pupy.❤️

Gość Milosz z Meszewa
Czasem taz lubiem wkladac w arbuza jak mama mnie go kupi na zielonym targu bo bardzo lubiem arbuzy i wkladac w arbuzy👄

Gość Milosz z Maszewa[no login]
Juz siem wyloginowalem Na dobranoc wam powiem tak-nie obcionzajajci żelondka czypsami nanoc bo to szkodzi,odcionzyjcie se za to jaja i se sczepcie bo to na noc pomaga!

Gość Annapoliszvodka
"Przecież od razu wszyscy widzą że się podszyłeś, ja jestem czarny" naprawde jesteś czarny??Pochodzisz z Afryki?!

Zmiataj podszywo pewnie jak byś mogł być na czarno to b yś się jeszce trochę popodniecał a tak proszę i wszyscy już wiedzą że się podszywasz. Cha cha cha

Gość Alreta van vinkyl
odczepcie się od naszego kochanego Miłoszka-to że jest upośledzony w stopniu lekkim nie oznacza by mu dosrywać w miekkie Miloszku lffciame Cię❤️i rozważamy utworzenie międzynarodowego funklubu Milosza z Maszewa!!

Gość Annapoliszvodka
Czy Maszewo leży w Afryce?:):)

Do żony - jeśli tak to okej. Pozdrawiam tylko tak sobie odrazu pomyślałem że nie koniecznie możeż żle sięczuć ale już poszło i teraz rto chcial bym sprostować. Czyli wszystko w pożądku. To dobrze.

Gość Annapoliszvodka
"Milosz z Maszewa Zmiataj podszywo pewnie jak byś mogł być na czarno to b yś się jeszce trochę popodniecał a tak proszę i wszyscy już wiedzą że się podszywasz. Cha cha cha " cha cha cha faktycznie śmieszne.Podobno nieładnie śmiać się z jebniętych ale to naprawdę śmieszne:classic_cool: Pa Miloszku-miłych snów i niech Ci się przyśnią seksowne czipsy:):)👄 ps wolę Cię i tak od Mastera111...tamten debil nawet nie odpisuje

Do wszystkich którzy nie wiedzą jak i też czasami mogą pomylić inne Maszewa z Maszewem. A więc maszewo leży w woj Pomorskim koło miasta Lęborga do którego zresztą ostatnio dość często.

Gość Wielki Yurgen
Zdesperowana Domowa Żona dziekuje kochanie i powodzenia zycze No jak kochanie to wyprostuj nam po bananie:classic_cool:

Gość Wielki Yurgen
Wiemy Wiemy Milosz....ostatnio w Lęborgu tak zaszalałeś że se telewizor kupiłeś:classic_cool:...teraz tylko wypada dokupić do niego jakąś gustowną dekorację...chmmm proponuję okazałą szklaną rybę:classic_cool:...coś w twoim stylu

jeśli chodzi o czypsy to naprawdę lepiej nie jeść ich na noc do spania . Mi od tego często boli żełądek i brzuch i mam częste odwiedziny ubikacji. Ale jak tu się powstrzymać kiedy one tak dobrze smakują nie mówiąc już o coca coli w parze. Poprostu bardzo dobrze smakują w tym polonczeniu.

Tak faktycznie mam nowy TW. Z wieloma obcjami teraz poluje na jakieś fajne dwd do kompletu, ale z tej firmy to ciężko cały sprzęt zkompletować. Widzę że dokoladnie śledzisz moje perypetie.

Gość Wielki Yurgen
Tak śledze twoje perypetie i mam nawet pewne sugestie odnosnie scenariusza wg jakiego one sie odbywaja....wartoby czyms przyciagnac ludzi do czytania....."musisz"wyjechac gdzies za granice i poznać kogos...wiesz jakas misja szpiegowska,wielka milosc albo kosmici":classic_cool:

Gość zdesperowany mąż żony
01:31 [zgłoś do usunięcia] Milosz z Maszewa Tak faktycznie mam nowy TW. Z wieloma obcjami teraz poluje na jakieś fajne dwd do kompletu, ale z tej firmy to ciężko cały sprzęt zkompletować. Widzę że dokoladnie śledzisz moje perypetie. Milosz to się nazywa "fun klub"albo "psycho fani"jak wolisz:classic_cool:

Gość dobrej nocy...
Moje czypsy ziemniaczane