Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunaaaaaa

problem z erekcją - o co chodzi ?

Polecane posty

Gość lalunaaaaaa

facet który przez ponad pół wieczoru ubiega się o stosunek, a gdy w końcu jest okazja, nie chce mu stanąć, tłumaczy się, że nie może, bo kogoś ma, bo kocha i nie potrafi, czy to możliwe i normalne, czy to zwyczajna wymówka ?

Gość wszystko możliwe888888
jak kogos kocha

Gość lalunaaaaaa
trochę dziwnie się poczułam i nie wiedziałam co o tym myśleć, widać, ze było mu głupio

Gość lalunaaaaaa
żaden pan się nie wypowie ?

Gość lalunaaaaaa
b. śmieszne

Gość Nocny pukacz
Oczywiście, że tak może być. A ty masz zawsze ochotę, i nie udajesz? Współczuje chłopakowi, pół wieczoru czekał jak zagra, przeleci, wybzyka, zerżnie, wyrucha a mózg zalewał mu falami testosteron, aż przegrzał się i na końcu się roztroił. Z fiutem laluna ni ma żartów, to bardzo czuły i delikatny narząd! Sam tak kiedyś miałem! Kurcze na wacie, cały wieczór sterczał mi ptak, gotowy do lotu, w kinie, restauracji, gdy ją wreszcie dorwałem to z tego bardzo sterczącego i napalonego fiuta zrobiła się wydmuszka! Ale następnym razeem Dorotka popłakała się za przyczyną tej wydmuszki.......wybzykałem ją, że do pracy szla szeroko. Ech....

Gość lalunaaaaaa
no niestety, ale wcześniej nie było nawet okazji, bo siedzieliśmy ze znajomymi, a po chacie ciągle ktoś się kręcił. nie wiem ... dziwnie mi się zrobiło, a jemu chyba jeszcze bardziej, bo nie wiedział później co ma robić i mówić ...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
hm

popieram kolege ma 100% racje tez mialem podobnie,bylem na wypadzie za miasto ze znajoma, luźna rozmowa o sexie przeobrazila sie w poważną dyskusje a ja caly czas bylem gotowy na sex! po 22 odczas powrotu do domu ona złapała mnie w klatce i wyszeptala ze ma tak mokro ze nie wytrzyma dluzej a ja niestety juz nie bylem w stanie nic zrobić:( umarłem i zadna reanimacja nie pomagała! tak wiec drogie Panie zastanówcie sie zanim zaczniecie adorować:) impotencja to bardzo przykra dolegliwośc:classic_cool:

Gość lalunaaaaaa
sęk w tym, że to nie ja zaczęłam. wszystko działo się z jego inicjatywy ... nie miałam żadnych planów wobec niego i nigdy nie pomyślałabym, że coś takiego może mieć miejsce.

Gość Soya
To co się, laluna przejmujesz :)

Gość ty nocny pukacz
następnym razem bądź delikatniejszy, szyjka macicy nie jest z betonu :O Baba z bólu sie poryczała, a ten sie cieszy, że jej tak dogodził :O Tfu, casanova od siedmiu boleści :O

Gość lalunaaaaaa
soya, bo strasznie dziwnie się poczułam ...

Gość olakola
faceci to impotenci

Gość lalunaaaaaa
bez przesady

Gość gsdagsgs
Po prostu - nie podniecasz go, miałem tak samo. Zmieniłem partnerkę, od razu inaczej.

Gość ja tez mialam taki przypadek..
spotykalismy sie jakis czas, na pocalunkach sie tylko konczylo, ale czulam jak go to kreci, jak sie podnieca. pewnego razu znalezlismy się u mnie i co ? i klapa! facet przynal sie, ze od ok roku nie mial nic z seksem wspolnego. powiedzialam ok, zeby sie nie martwil. ale najlepsze jest to ,ze opadal mu w momencie kiedy mial we mnie wejsc, a tak to stal na bacznosc. mi sie zrobilo troche glupio i nie zreczenie, jemu napewno bardziej. probowalismy potem jeszcze kilka razy i nic z tego. do tego mial dosc malego, jak nie bardzo. po jakims czasie znajomosc sama dobiegla konca. no i bardzo dobrze :) po takich doswiadczeniach jestem za tym aby długo z seksem z zwiazkach nie czekac, zeby potem sie nei rozczarowac. Ja uwielbiam seks!

Gość lalunaaaaa
ale my nie jesteśmy w związku, nie spotykaliśmy. poznaliśmy się jakiś miesiąc temu i spotkaliśmy w towarzystwie kilka razy

Gość ja tez tak kiedys mialam
moze przestraszył się ? moze jestes na tyle atrakcyjna ,ze go to przerosło i skrepowalo. czasem jak sie facet stresuje za bardzo to tak bywa. chociaz ja mialam tylko raz taka sytuacje. a moze pil alkohol? albo jakies narkotyki brał wczesniej?

Gość lalunaaaaa
alkohol, wcześniej była mała impreza.

Gość ;dfgh
ahhahahahahahaha

Gość dojrzały facett
witam.Mam 51 lat i problemy z erekcją. Wysłucham opinii panów i partnerek panów którzy mieli lub mają podobny problem.Do jakiego lekarza poszliście,jak wyglądała taka wizyta,czy lekarz wam pomógł(tzn czy bez problemów wypisał wam "cudowne lekarstwo")))))?.Czy urolog pomoże( nie mam problemów urologicznych).Biorę leki na nadciśnienie ale słabe i mam je unormowane. Liczę na poważne wypowiedzi osób których to dotyczy/dotyczyło))) Pozdrawiam

Gość dojrzały facett
)))

Gość dojrzały facett
kurde poważnie tylko ja mam ten problem?)))))

Gość dojrzały facett
))))

Gość dojrzały facett
))))

Gość lalunaaaaaa
z tego wszystkiego musiałam się zmasturbować prysznicem bo już byłam tak napalona, że majtki i spódnica mi przemokły