Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa opini

gdzie jest ten watek o mocy wrozby z obraczki

Polecane posty

widzialgo ktos? wczoraj zakladany.

tak ja widzialam...i wszystko to sciema ja mam 24 lata a wyszlo ze jak bede miala 20 lat bede brac slub

ja tez w to generalnie nie wierze, chcoiaz gdzies tam troche czlowiek ma jakas nadzieje:P chcoiaz mi wyszlo cos innego, i tej babce, z watku co innego.

masz linka do niego?

Gość Andżelika1983
Według mnie najlepsza jest Wróżka Grażyna, trafnie ostrzegła mnie przed moim (już byłym) chłopakiem jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość Andżelika1983
Sorry to nie ta miała być ona się inaczej nazywała ta co Ci podałam to zwykła ściema nic nie umie szkoda czasu .

Gość Dagmara1971
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość Hana65
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!