Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaa ta

brak brak brak miesiączki

Polecane posty

Gość agataaaaaaaaaa ta

mianowicie spuznia mi się miesiączka 2 tygodnie robiłam 2 sesty ciązowe w róznych odstępach czasowych i wyszła mi 1 kreska. ale miesiączka sie jeszcze nie pojawiła dodam ze zabezpieczam sie prezerwatywami i mój oartner nawet nie dochodzi w prezerwatywie wczesniejszą miesiączke miałam szybciej niz zawsze. i zastanawiam czemu sie spóznia

Gość Kasiuniaaaaaaaaa
gratuluje mamusiu

Gość wiara czyni cuda dziś
Schudłaś ostatnio?

Gość senna1547845
mnie okres spoznial sie ponad tydzien ale mialam bole brzucha jak przed okresem...myslalam ze jestem w ciazy ale dwa testy to wykluczyly takze przestalam o tym myslec i na drugi dzien okres sie pojawil...wszystko siedzi w glowie im dluzej o tym myslisz tym okres bardziej sie spoznia...a z jakiego moczu robilas test??? najlepiej z porannego ale jesli robilas test po czasie spodziewanej miesiaczki to ciaze powinno wykryc jesli by byla rzecz jasna

moze byc ciaza (testy nie daja 100%), po odchudzaniu, problemy hormonalne, anemia, jak sie dzieje cos zlego w ciele kobiety (choroba) to czesto pojawiaja sie problemy z miesiaczkowaniem proponuje wizyte u ginekologa

Gość guru kkk
chyba spóźnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość senna1547845
do madz....ale jesli test ciazowy jest wykonany w dniu spodziewanej miesiaczki lub w czasie jej trwania to ciaze powinno wykryc bo skoro organizm reaguje na zaplodnienie to i powinna pojawic sie hcg, a takowa substancje wykrywaja wlasnie testy ciazowe...wydaje mi sie wiec ze takie testy wykonane w terminie spodziewanego okresu sa wiarygodne

Gość agataaaaaaaaaa ta
takrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wczoraj i 1 kreska at odchudzam sie .brałam nawet suplemety diety na odchudzanie

Gość polowanie na zęba
autorko pamietaj ze kazde leki moga opoznic okres moze te, ktore zazywalass wlasnie sa odpowiedzialne za brak miesiaczki...musisz cierpliwie czekac okres napewno sie pojawi, tym bardziej ze jak pisalas w topiku facet nigdy nie konczyl w tobie a wiatropylna nie jestes