Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKKDFFGdd

CZY WARTO DAĆ 190 TYSIECY ZA MIESZKANIE 30 METRÓW KDWADRAT??

Polecane posty

Gość JAKKDFFGdd

na parterze z ogródkiem ???warto>?cena przyzwoita?>

Gość JAKKDFFGdd
dodam ze mieszkanie jednopokojowe jest !!to wg was dobra cena?chodzi o mieszkanie w krakowie!!nie w wawie bo wiem ze w wawie to tanio.

Gość JAKKDFFGdd
tanio.NAWET SIE NIE ZASTANAWIAJ.:):)

Gość developer
a po roku mieszkanie okaże się już być za ciasne - nie lepiej dołożyć i przynajmniej 2 pokoje?

Gość JAKKDFFGdd
no dwa pokoje juz 250 tysiecy czy 260 tysiecy.

Gość Jpeniegfvg
warto

Gość komunia
tyle kasy za jeden pokuj , powariowaliscie juz

Gość komunia
sory pokoj :)

Gość juz w 3 poscie sama siebie
namowilas wiec bye 🖐️

hehe no własnie:) zapomniałaś chyba zmienic pseudonim:) Jak to stwierdziłam moja poprzedniczka :) Sama siebie namowilas heheh

Gość DO SZWGIRRR
WARTO JAK OGRODEK JEST

Gość a w zyciuuuu
coooo? mieszkam w krakowie i tez kupowalam mieszkanie i kupiłam za 190 tys 2 pokojowe 38 metrow!! Dziewczyno czy ty powariowalaś??i jeszcze mieszkanie na parterze???kto ci to kiedys kupi??nie wiuesz ze mieszknia na parterze sa tansze i nikt ich nie chce??

Gość pozKRET W DZIYURWA
na zlocieniu w krakowie niestety mieszkania na sprzedaz gotowe jednopokojowe sa po 190 tysiecy bo sprawdzalam.ale juz w srodku wiadomo gotowe.sciany pomalowane itd.

Gość pozKRET W DZIYURWA
mieszkania na parterze z ogródkiem zielonym kazde zechce .uwierzcie mi..na zlocieniu ida jak woda za wlasnie taka cene jednopokojowe bo kolezanka jest posrednikiem i wie.

Gość a w zyciuuuu
30 metrow??dziewczyno przeciez to jest klitka a nie mieszknaie!!nie chcialabym takiego mieszkania bo wystarczy dolozyc troche i miec 2 pokojowe i jakies 38 metrow

Gość a w zyciuuuu
na parterze drozsze??buhhahhaha wiekszej glupoty nie slyszlalam... zobacz sobvie ogloszenie ile wiszą z mieszknaimi na parterze i jakie ceny sa za parter

ja bym za ta cene wolała kupic działke za miastem i wybudowac domek. Mieszkania teraz tanieją (wiem, bo moi rodzice aktualnie sprzedaja mieszkanie w duzym miescie. ) i sama nie zdecydowalabym sie za takie mieszkanie w takiej cenie.

Gość MIECHO Marekkkkkkkk
Tak kupic dzialke i wybudowac domek Fajnie sie pisze ale za 190 tys nie wybudujesz domku tylko kupisz sama dzialke Wiem cos o tym bo rok temu sam sie budowalem

Gość fgfgfgdfgf
u mnie za tyle kupisz 5 pokojowe

Gość Devill-oper:D
post 9:33...no wiesz zawsze możesz się wytłumaczyć,że to swojego rodzaju podszyw ażeby Cię uznać za osobę niewiarygodną;) A tak poważniej co do ceny to biorąc pod uwagę obecne uśrednione ceny nieruchomości za metr kwadratowy w kraju na wtórnym rynku(czy w samym Krakowie) to jak za 30 metrowe mieszkanie jest to dosyć wysoka cena ale z cenami naprawde roznie bywa i znaczenia tu wieksze dla odpwiedzi na, pytanie ma to jakiej jakosci jest lokal,w którym roku zostal wybudowany bo co innego jak to mieszkanie jest z gierkowskich czasow a co innego jak np wybudowane po 2000 roku choc ze standartami roznie bywa ale to moze byc wziete pod uwage jako pewna regula przy ustalaniu ceny.Druga sprawa-jaka jest lokalizacja mieszkania,umiejscowienie(centrum czy obrzeża),czy lokal nie jest obciazony np hipotecznie,jak wyglada kwestia tzw "mediów'-czy jest to lokal w pelni zelektryfikowany czy jest tez tam gaz,jak wyglada okolica(czy jest bezpieczna i czy sam budynek w jakim jest to mieszkanie jest odpowiednio wyizolowany-np poprzez ogrodzenia,bramy itp.)Jest tez dosc istotne w ustaleniu wlasciwej rynkowo ceny lokalu to jak wysokie byly dotad oplaty za jego eksploatacje.Sprawdz te kwestie a sama sobie odpowiesz na to pytanie.Ceny mieszkan sa w Polsce w istocie bardzo wysokie ale nawet taka w pewnych sytuacjach moze byc dobra.