Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na solidny relaks

powiedzcie mi co to dziewczyny ze soba robia.....

Polecane posty

Gość czas na solidny relaks

Zauwazylam ze teraz bardzo mlode dziewczyny 15-20 lat wygladaja coraz gorzej... po co wam te mocne makijaze, solarium do przesady i najgorsze - kruczoczarne wlosy :/ Kobieta powinna byc naturalna, delikatna i tym kusic czy wzbudzac podziw, a nie wymuszona sztucznocia i dodawaniem lat na sile...swiat schodzi na psy

Gość sdsdasdsd
szybciej sie zestarzeją :P

Gość stara matrona od dziś
A gówno cię to obchodzi. To ich sprawa :P

presja telewizji, mody, kolezanek i troche brak zainteresowania ze strony rodzicow...moja corka ma 15 lat i nie wyjdzie z domu pomalowana-nie ma takiej opcji...

Gość Kwiatuszek...___
Ja tam też mam czarne włosy i co z tego? Nie jestem nastolatką :P W czarnym mi po prostu ładniej :D

ale autorowi pewnie chodzi o te wszystkie szczyle piętnasto- szesnastoletnie , przejdzcie sie po ulicy, co drugie gimgowno farbuje łeb na czarno :o i do tego czerwona od solarium morda fuj

Gość DFGHJK/()=?INEZ
SPADAJ STARA RURO 20-LETNI KOCHANEK RYPIE WAS DWIE

Nie ma się czemu dziwić... Wystarczy,ze jakas małolata włączy vive i juz dostrzeze,ze nie wygląda jak te laski z teledysków, wtedy zaczyna się to usztucznianie samej siebie, dla lepszego samopoczucia,dla podwyzszenia samooceny,by wyrwac chlopaka itp. Przeciętni szarzy ludzie podobno są nudni i banalni. Wezmy przykład Szpaka z Xfactor:gdyby wyglądal jak zwykly chlopak to nie byłoby wokól niego tyle szumu,a tak kazdy w pozytywny lub negatywny sposob zwroci na niego uwagę

Gość bkjm
bo im chodzi o sex, w ten sposob dają sygnał jak jest normalna to wtedy niewiadomo o co jej chodzi