Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wgwgwgw

Jeżeli zapraszam na wesele faceta, który mieszka 40 km ode mnie

Polecane posty

Gość wgwgwgw

to kto jest odpowiedzialny za transport? Wesele 4 km od mojego miejsca zamieszkania w jego stronę, więc do pokonania ma 36 km. Mnie się wydaje, że to ja powinnam po niego pojechać i go potem odwieźć, ale pewna nie jestem. Jak uważacie? Nie wiem, jak to rozwiązać, a muszę wiedzieć, zanim go zaproszę ;)

Gość kirek12345
po co go zapraszasz pewnie ma duzko kasy i liczysz na spora koperte :) ty pachołku kapitalizmu :) obys urodziła chore dziecko :)

zapytaj czy ma transport czy trzeba po niego jechac. jak nie ma to go przywieź.

Gość Nana2008
Sam powinien przyjechac no jak inaczej? Na urodziny tez przywozisz sobie gosci ewentualnie mozesz go odwieśc ale przyjechac sam powinien

Gość może chcą się jakoś wyróżnić
ja bym jeszcze zaproponowała, żebyś go wniosła na salę weselną i usadziła przy stole.. a potem wyniosła do własnego środka transportu, odwiozła i ułożyła wygodnie w łóżeczku. On inwalida jakiś?

Gość wgwgwgw
Nie wiem, znamy się dość krótko, bardzo się lubimy, trochę iskrzy, ale to nie jest MÓJ facet i stąd te niezręczności. Pewnie i ma, on albo rodzice. Ale jak mam wypalić, tak wprost? Przyjedź po mnie o tej i o tej? Nie wiem, jak to rozwiązać, co powiedzieć w sprawie tego transportu.

Nie wyobrażam sobie faceta, który myśli że dziewczyna załatwi mu transport :D jeśli taki Ci sie trafił lepiej daj sobie spokój i idź sama na to wesele :D

No oczywiście :D a jak w ogóle inaczej? Właśnie tak masz powiedzieć że ma być u Ciebie o....12 albo o którejs i już :)

Gość wgwgwgw
może chcą się jakoś wyróżnić ja bym jeszcze zaproponowała, żebyś go wniosła na salę weselną i usadziła przy stole.. a potem wyniosła do własnego środka transportu, odwiozła i ułożyła wygodnie w łóżeczku. On inwalida jakiś? ale sie usmialam, dzieki! :D no wlasnie z jednej strony wydaje mi sie, ze sam powinien przyjechac, ale z drugiej narazam go na klopot, bo to nie rzut beretem jednak. Ale chyba tak zrobie, zapytam, czy bedzie mial jakis transport, a jesli nie, zaproponuje, ze moge po niego pojechac. Myslicie, ze tak bedzie ok? Bo chodzi mi o to, ze nie chcialabym, zeby musial przezyc wesele na trzezwiaka, bo jest kierowca. PS: wnosic go nigdzie nie mam zamiaru :D

Gość może chcą się jakoś wyróżnić
a on nie chce iść na to wesele? I robi to wyłącznie dla ciebie? Co to znaczy, że nie chcesz go narażać? On do ciebie na piechotę przychodzi? Chyba trochę przesadzasz kobieto usuwając mu wszystkie pyłki spod nóg...

Gość kirek12345
po wesleu zrób mu dobrze :) ekstra dupczonko :)

Gość wgwgwgw
On w ogole nawet nie wie, ze jest typowany do pojscia ze mna :D Mysle, ze sie zgodzi. No tez wlasnie po to pytam, zeby nie wyjsc na glupka. I dobrze zrobilam, bo wyszlabym juz chyba trzykrotnie, dzialajac po swojemu. :D Nigdy nie bylam na weselu, uwierzycie? To moje pierwsze, na ktore musze zaprosic osobe towarzyszaca, wiec dopiero ucze sie oglady. Ale poza tym to lekko on ze mna nie ma, klody pod nogi sa rzucane regularnie i stara sie ;)

Gość wgwgwgw
No dobra, a teraz pytanie drugie. Teoretycznie mamy duzy dom i moi rodzice nie mieliby nic przeciwko, gdyby po weselu wrocil do nas sie troche zdrzemnac w pokoiku goscinnym i ogarnac przed poprawinami, ale to pewnie tez nie jest dobry pomysl myslicie? :D Tak mysle, ze pewnie ewentualnie lepiej go po weselu do domu odwiezc.

Tak, to jest bardzo dobry pomysł :) właśnie miałam Ci zasugerować zaproponowanie noclegu :)

Gość wgwgwgw
Piszesz powaznie? Nie chcialabym, by zostalo to zle odebrane.

Gość wgwgwgw
Halo ludzie?

z tego co mi wiadomo to zazwyczaj jest jakiś "odwóz" po weselu (u mnie tak jest) ale dojeżdża każdy na własny sposób chyba, że para młoda też się do tego zobowiązuje

ło kurcze przeczytałam pierwszy post i odpowiedziałam a chodzi o coś innego, sorry :)

Gość kirek12345
wypijesz pare drinków i sama nogi rozłozysz w goscinnym :)

Gość wgwgwgw
Kirek, juz wszyscy wiemy, jakie Ty sytuacje praktykujesz, ale nie wciskaj sie na sile ze swoimi "zlotymi" radami :D Czyli co, proponowac nocleg? Chociaz wolalabym dac mu "odetchnac" do poprawin, no ale co mi tam, zaproponuję, powiem "wez nowiuski koszuli na poprawiny" :D

Gość moje oczy nie znoszą jakiegoś
autorko - ile ty masz lat, że takie dylematy cię dręczą? :)

Gość wgwgwgw
22 :)

Gość wgwgwgw
Chetnie poznam jeszcze Wasze opinie