Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi555

Klub malucha na Białołęce .Czy jest zapotrzebowanie?

Polecane posty

Gość suzi555

Witam. Chciałabym założyć Klub malucha na Białołęce we wrześniu tego roku.W związku z tym mam kilka pytań do Rodziców, gdyż chce aby mój Klubik był dopasowany do potrzeb i wymogów rodziców, aby dzieci każdego ranka z uśmiechem przychodziły do Klubu. 1.Czy czesne 850zł za msc (7-18)bez wyżywienia to rozsądna cena ? 2.W jakich godzinach powinien byc otwarty Klubik ? 3.Czy jedna niania do 4 dzieci to za mało? 4. Woleli by Państwo catering czy może własne posiłki ? 5. I najważniejsze czy na Białołęce jest zapotrzebowanie na taki Klubik? Za każdą odpowiedz bardzo dziękuje

Gość jasiadg
850 bez wyżywienia??? chcesz otworzyć w Mariocie???

Gość suzi555
wiec jaka cena była by odpowiednia ?

Gość germanotad
tu na białołęce to pełno szmaciarzy ze wsi. bede postulować o przedszkola dla obywateli warszawy a wieśniaki niech bulą ci nawet 10000 zł

moja przyjaciolka placi 600 na miesiac od 9 do 16 i maja w tym obiad i przekaski ...ale to w Lublinie, wiec ceny nie wiem jakie sa u Ciebie..a i jeszcze jest busik i te maluchy zabieraja praktycznie pod domem

Gość suzi555
a inne podpunkty?

Dobra cena. Zapotrzebowanie na takie klubiki jest...tak sądzę

Gość zzeeelllol
jestem z Wa-wy myślę, ze za 850zł znajdziesz chętnych ale raczej z posiłkami, na tyle godzin moze być rodzicom trudno....przemysl to i np cena 900-1000zł z posiłkami rano mozesz dać kanapeczki, zupę mleczną co drugi dzień na obiad zupę np pomidorowa, jarzynowa.....do tego ziemniaki, kawałek miesa np kotlecik na podwieczorek jogurt, biszkopty, kisiel.....

Gość erwrwr
hejka mieszkam na derbach, moim zdaniem klub malucha jest bardzo potrzebny! tyle mlodych malżeństw tu jest, dobry pomysl

Gość no sporrr
850 zł, to sporo jak bez jedzenia, przejdzie o ile będą w ofercie mniej standardowe zajęcia i więcej, bo jak taki standard tylko, to cena wysoka...

Gość zzeeelllol
na W-we to nie jest dużo, tyle ze powinno byc wyzywienie, normalnie opiekunki często biorą od 1600 w górę....

Gość suzi555
a Co myslicie o tym aby rodzice przynosili swoje posiłki dla dzieci

zależy od lokalizacji na białołęce jest dużo nowych osiedli i w tych okolicach na pewno jestb zapotrzebowanie na taki klub.Wiele mam chciałoby choćby na kilka godzin dziennie(karnety) godziny będą dostosowane do zapotrzebowania pomysł z przynoszeniem swojego jedzenia nie jest najlepszy,jak wyobrażasz sobie odgrzewanie każdemu coś innego a jak dziecko będzie chciało jeśc to co sąsiad to co zrobisz?

Gość suzi555
i to juz koniec podpowiedzi?

Gość masz kwalifikacje
pedagogiczne suzi? bo jeśli nie to nie otworzysz żadnego punktu przedszkolnego

Gość suzi555
nie jestem w trakcie nauki . ale z tego co sie dowiadywalam nie jest to wymagane

Gość masz kwalifikacje
ktoś ci bzdur naopowiadał, musisz mieć kwalifikacje pedagogiczne, żeby pracować z dziećmi(obojętnie w jakim wieku) więc zanim zaczniesz zastanawiać się nad cenami punktu przedszkolnego, zacznij od skończenia szkoły, a poza tym popatrz w necie czy nie potrzebny ci jest kurs zarządzania placówką oświatową?🖐️

Gość suzi555
jednak nie zgodze sie z powyzsza wypowiedzia

Gość Mariolka Wiśniewska
Jak już kiedyś będę miała dzieci to chciałabym, żeby ludzie, którym oddam moje dzieci pod opiekę, nawet na kilka godzin, umieli posługiwać się ojczystym językiem. :)

Gość masz kwalifikacje
naiwna jesteś:D teraz nawet żeby otworzyć grupę żłobkową potrzebne są kwalifikacje pedagogiczne:D ale dziękuj za to Pani Minister Korytarz:D czyli Hal

Gość masz kwalifikacje
Mariolka, i słusznie, najważniejszy jest profesjonalizm a co za tym idzie wykształcenie.

Gość suzi555
Ja uwazam że od wykształcenia wazniejsze jest doswiadczenie . Ja sama jestem mamą i nie oddałabym dziecka pod opieke jakies paniusi Psycholog ktora ma wiedze jedynie teoretyczna

Gość suzi555
*pedagog

Gość suzi555
a i jeszcze jedno ja nie musze miec wykształcenia wystaczy ze moja kadra je bedzie miala

Gość suzi555
a co inni mysla na temat kwalifikacji opiekunki ??