Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonnnn

NIE CHCIELI MI WYDAC TABLETKI.......... ESCAPELLE

Polecane posty

Gość telefonnnn

ANI NA IZBIE PRZYJEC ANI U GINEKOLOGA. PIERDOLE BEDZIE ABORCJA.

Gość telefonnnn
ZOSTALY MI 24 GODZINY NA WZIECIE JEJ A NIE MAM RECEPTY!!!!!!! KUR*WA JEBANA MAC!!!!!!!!

Gość Me Here Now
jaki porabany kraj!!! A w UK od lekarza za darmo, a z apteki za 26 funciakow i nikt ci nie odmowi. Obdzwon prywatnych ginow - moja kolezanka tak dostala recepte.

Gość telefonnnn
;/

Gość telefonnnn
nie mam kasy na prywatnie. na sama tabletke ciezko bylo mi odlozyc.

Gość to po hoooooooja sie
r u c h a ł a ś głupia c i p k o??? teraz nie miałabyć problemu patafonie!!!

Gość dobraradaaaaaaaaa
Boze co za ludzie!! musisz jeszcze szukać. Później ludzie się dziwią że jest tyle aborcji i moim zdaniem uzasadnionych skoro ta jebana polska utrudnia dostęp do antykoncepcji... telefonnnn można jeszcze stworzyć taką tabletkę PO z kombinacji tabletek anty, ale już zapomniałam których :/

Gość chlopekRoztropek
Podano Ci powod, dla ktorego nie moga Ci wydac tabletek?

Gość jnjnk,nn,
sprobuj wziac w aptece i powiedz, ze doniesiesz recepte mi tak babki dawaly 3 x w roznych aptekach

Gość chlopekRoztropek
Bierzesz pod uwage to ze skoro lekarz nie chcial przepisac tabletki to musial byc jakis powod ku temu, a nie ze sobie tak wymyslil? Moze sa jakies przeciwskazania medyczne i groziloby to jej zdrowiu

Gość bo polska to dziki kraj
Taaa, był powód! Zapewne ideologiczny! Albo chciał zarobić w prywatnym gabinecie:)

do to po hoooooooja sie Uprawianie seksu to nie przestępstwo. Zażywanie tabletek po też przestępstwem nie jest. Nie rozumiem o co ci chodzi...patafonie.

nawet weterynarz może przepisać taką tabletkę, radzę isć na pogotowie, jak lekarz odmówi wypisania recepty to ma OBOWIĄZEK wskazać ci lekarza, który to zrobi!

do kirek12345 A skąd wiesz, że nie miała na gumki? A może użyli gumek, ale gumka pękła? A może dziewczyna uznała, że oprócz gumki na wszelki wypadek potrzebne jest dodatkowe zabezpieczenie?

"A może dziewczyna uznała, że oprócz gumki na wszelki wypadek potrzebne jest dodatkowe zabezpieczenie?" :D:D:D:D:D:D Jeśli tak no to ja się nie dziwię, że lakarz nie chciał przepisać. :classic_cool:

Gdyby te tabletki były dostępne bez recepty, w zwykłych sklepach, tak jak to jest w innych europejskich krajach, to nikt nie pytałby się autorki, po co chce taką tabletkę wziąć. Niestety, Polska to dziki kraj, w którym ludzie jeszcze nie dorośli do wolności osobistej. Tutaj każdy każdego musi kontrolować i chronić przed nim samym. Przykre.

I każdy uważa, że może komentować i krytykować życiowe wybory innych ludzi i mówić im jak mają żyć.

do kirek Jak pewnie już zdążyłeś zauważyć tabletki po są formą zabezpieczenia, tzn. ANTYKONCEPCJI! Więc autorka pomyślała o zabezpieczeniu. Natomiast lekarz skutecznie przeszkadza jej w uniknięciu niechcianej ciąży. Co do j...bania - każdy może robić co chce, kiedy chce, z kim chce i jak chce, bo każdy jest odpowiedzialny tylko za siebie. Jeśli chce się j..bać to wolno mu i nikomu nic do tego.

"Jak pewnie już zdążyłeś zauważyć tabletki po są formą zabezpieczenia, tzn. ANTYKONCEPCJI! Więc autorka pomyślała o zabezpieczeniu." Bzdura :) To jest antykoncepcja AWARYJNA, której używa się gdy metoda antykoncepcyjna zawiedzie, bądź takiej antykoncepcji w ogóle nie było.

A gdyby nawet pomyślała przed o tym, żeby zastosować antykoncepcję awaryjną zamiast "normalnej" to powinna zaopatrzyć się w receptę jeszcze przed stosunkiem. :D

A punktem szczytowym jest lipiec. Miesiąc największej liczny wakacyjnych wyjazdów i dzikiego kopulowania.

Gość megus868
Na stronie www.wpadka.pl jest możliwość znalezienia lekarza w najbliższej okolicy i raczej nie będzie problemu z otrzymaniem recepty ;)

Gość dzwonneczekk
Dokładnie! lekarze na wpadka.pl współpracują z tym serwisem, więc do nich można spokojnie uderzać w awaryjnych sytuacjach. A tak w ogóle na przyszłość moi drodzy niezabezpieczalscy - Escapelle w portfeliku na wszelki wypadek to naprawdę zbawienna sprawa :)

Gość romanaa
Sama sprawdzałam lekarzy na wpadka.pl i jakby co mam w ksiązce telefonicznej kontakty do tych z mojego miasta:) przezorny ubiezbieczony:) tym bardziej że już kiedyś zdarzyło mi się brać Escapelle

Gość kinderczekoladda
Jejjjj, ratujecie mi życie tą stroną!

Gość nasty ray
ja z moja dziewczyna tez zaliczylismy wpadke, i na wpadce.pl znalazlem lekarza i wszystko szybko zalatwilismy. Pekla nam gunka i to byl jedyny taki przypadek kiedy zdecydoalismy sie na taki krok jak tabletka po.

Gość kinderrczekoladaa
prze przydatna jest lista lekarzy i możliwość obliczenia ile czasu mi zostało, bo w takiej chwili prawie zapomniałam jak się nazywam, a co dopiero myśleć o obliczaniu czegokolwiek ;P