Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

taniec na stole

Polecane posty

Na imprezie u kolegi w ub. tygodniu trzy dziewczyny ( w tym moja) tańczyły na stole. Wyglądało to tak, że po kolei osobno każda wchodziła na stół i dawała popis. Co o tym myślicie? Czy to dopuszczalne czy już przegięcie?

Gość kirek12345
jakas guła mi kasuje posty :) a ty analny bracie idz stad :)

kinky reggae: nie, wszystkie były ubrane, ale wiesz, te wszystkie zmysłowe ruchy podniecają w końcu obcych facetów. Więc nie wiem, czy to tak bardzo fair.

Ale w ostatecznym rozrachunku to Ty ją.... no sam wiesz :) czerp z tego sadysfakcje że masz taką panne i to Ty z nią jesteś ;) Inni moga sobie tylko popatrzeć i pomarzyć .

Gość cececece231 hmmm
wez spadaj zboku zakladasz topik po raz kolejny,malo sie wczoraj najarales????????

serio, nie rób z tego afery, niech sie podniecają. Jak na ulicy idę to też sie na nią patrzą i podniecają, oczywiście w mniejszym stopniu ale jednak :)

no wiesz, różnica jednak jest znaczna. To były takie tańce z wyraźnym podtekstem seksualnym ( kręcenie tyłeczkiem itd).

rozumiem twoją zazdrość, sam bym sie wkurwiał, ale Cie nie zdradziła. I to była impreza, na pewno troche wypiła i koleżanki dodały sobie na wzajem odwagi.

tak było. Dziewczyny były w spodniach i w butach na obcasach. Jedna najwyższa tańczyła bez butów

Gość cececece231 hmmm
dalej pierdolisz jak pokopany kinky on juz to pisze setny raz masujac przy tym ptaka!!!!!!!!!!

Gość Jak sie czujesz będąc
w związku z prostytutka? Jak ty wyszedłes do kibla twoi koledzy kolejna ja grzmocili. Znalazła frajera pewnie jej sponsorujesz hahaha

akurat widziałem, co robiła i nikt jej nawet nie dotknął. Tamte dwie dziewczyny tańczyły podobnie.