Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo53

stylizacja na oświadczyny ;)

Polecane posty

Gość cleo53

sluchajcie, mam sprawe:) w przyszlym tygodniu mamy z chlopakiem 4ta rocznie związku i mój misiaczek zaprosil mnie wtedy do dobrej restauracji:) Mam przeczucie, ze on chce mi się wtedy oswiadczyc! To byloby cudowne :D chcialabym wtedy wygladac odjazdowo, zeby zrobic na nim naprawdę duuuze wrazenie. Sukienke, buty i torebke już mam, ale chcialam zrobic sobie tez wystrzalowa fryzure. Chodzi mi o cos co pomoze mi konkretnie poprawic objetosc wlosow. Chcialabym zeby były takie rozwichrzone i geste. Możecie polecic mi jakiś sposob czy kosmetyk, który pomoglby mi to uzyskac? Dzieki wielkie za wszystkie sugestie!!

Gość osmiorniczka8
do nastroszenia wlosow do niedawna najlepsze wydawalo mi się tapirowanie albo ewentualnie wałki, choc są niewygodne :P w zeszłym tygodniu w drogerii trafilam na cos nowego puder do wlosow powder'ful. Niewielka ilosc pudru wcieram we wlosy u nasady i momentalnie robi się ich jakby 3 razy więcej! Genialne dzialanie :D

Gość cleo53
mozesz powiedziec ile to kosztuje i czy jest wydajne?

Gość osmiorniczka8
koszt to ok 20zl a co do wydajnosci to mysle, ze powinien wystarczyc na dlugo, bo jednorazowo uzywa się go naprade niewielka ilosc :)