Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpimaaa

dlaczego kobiety sie tak nawzajem nienawidza

Polecane posty

Gość karpimaaa

dlaczego czytałem ostatnio ze kolezanka zleciła gwałt na kolezance bo ta jej odbiła faceta

Gość karpimaaa
na slasku osttanio było zdarzenie ze kobieta z kolega porwały z baru jej kolezanke wywiezli ja do lasu i tam facet ja zgwałcił wielokrotnie na zlecenie psiapsiółki tamta ja jeszcze ponizała wyzywała od suk gdy ja gwałcił

Gość policjanttt
u mnie tez sie kobiety neinawidza ciagle obrabiaja sobie d..py

ja np jestem wredna, podla i dobrze mi z tym. nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka Panowie :)

Ja tego też nie potrafię zrozumieć, choć jestem kobietą. Ale widzę ciągle, te zazdrosne spojrzenia... ostatnio też doznałam przykrości ze strony kogoś, kogo uważałam za moją dobrą koleżankę. I niestety, ale większość kobiet nie widzi w drugiej przedstawicielce swojej płci człowieka, tylko rywalkę. Wydaje mi się, że tak ukierunkował nas świat. Wpoił nam, że każda kobieta, to nasz potencjalny wróg, który może nam odebrać faceta/pracę/cokolwiek. Osobiście nie mam takiego podejścia, ale wiele razy się przejechałam na kobietach i ich obłudzie i fałszu :( To b. smutne...

Gość bo kobiety walczą
o samców. Samce nie muszą bo wiedzą, że liczy się kto wydupczył i zapłodnił i nie kto ma na dłużej. Więc mogą wydupczyć za plecami a ich instynkt jest zaspokojony. :classic_cool:

Gość rzeczywiście jest tak, że
kobieta kobiecie wilkiem niestety, moja naiwność w ludzi a zwłaszcza w psiapsióły, parokrotnie doprowadziło do nie fajnym przypadków zła jestem na siebie, o to że znów się przyjaźnie z kimś, kto już od czasu do czasu szepce za moimi plecami, ale czy mam się odciąć od świata ? Ach kobiety, bądźmy sobie bardziej przychylne

Gość rzeczywiście jest tak, że
moja naiwność i wiara w ludzi literówka

to nie chodzi o nienawisc tylko poziom atrakcyjnosci kazda chce byc ta "naj" nawet jesli sie glosno do tego nie przyznaje, a przyjazn miedzy kobietami jest piekna jezeli obie znaja swoja wartosc i maja swiadomosc, iż pewien poziom rywalizacji zawsze miedzy nimi pozostanie :)

Gość NB...
zauważyłam ogromną obłudę we wzajemnych stosunkach kobiet, rzadko kiedy konkretnie wiadomo o co chodzi, rzadko też wzajemna niechęć przechodzi na level otwartych pyskówek :D z reguły kończy się na obgadywaniu i wyśmiewaniu ;) główny powód: zazdrość

Gość NB...
i jeszcze jedno spostrzeżenie :) kobiety rzadko kiedy komplementują prawdziwie atrakcyjne koleżanki, wolą się też przyjaźnić z brzydszymi od siebie osóbkami, które będą dla nich dobrym tłem :p

wolą się też przyjaźnić z brzydszymi od siebie osóbkami, które będą dla nich dobrym tłem mysle ze wola przyjaznic sie z podobnymi do siebie i dopoki same potrafia pohamowac swoja potrzebe "bycia w centrum" to jest wszystko dobrze, problem zaczyna sie kiedy ktoras przekracza te granice

mnie nienawidza zazwyczaj te grube bo jestem szczupla i wysoka wysportowana piekna kazdy moze byc moj o dziekuje za przyklad :)

zapomnialas dodac stara i oplacana przez o2 :)

Gość policjanttt
tez nie rozumiem tej kobiecej wzajemniej nienawisci chyba kobiety maj juz to we krwi

Gość NB...
a moim zdaniem właśnie kobiety o zbliżonej urodzie nie lubią trzymać się razem, bo robią sobie wzajemnie konkurencję :) a pięknisia z brzydulką mogą trwać w symbiozie: piękna ma dobre tło dla swojej urody, brzydka przy okazji może poznawać facetów, jakich solo nigdy nie byłaby w stanie wyrwać :p

a moim zdaniem właśnie kobiety o zbliżonej urodzie nie lubią trzymać się razem napisalam podobne (nie musza byc podobne fizycznie) zazwyczaj chodzi o charakter, podejscie do zycia, intelekt a jesli chodzi o pobobienstwo fizycznie to jest to naukowo udowodnione ze ludzie szukaja wiezi wsrod osob o zblizonej fizjonomii , rasizm tez sie poniekad na tym opiera, to co jest "inne" wydaje sie gorsze

Gość NB...
ja pani wasza jasne, nie ma sprawy :) tylko żebym nie okazała się niespodziewanym mistrzem drugiego planu :D