Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nei_nei

Nic mnie tak nie podnieca jak...

Polecane posty

ścisnąć se cycki skoczem i stanikiem siostry to i ja umiem, bez cyconosza zrób :classic_cool:

Gość jaciradze
"nie, niestety nie mam cycków" to nie dowodzi tego, że nie jesteś kobietą.

Gość jaciradze
jak pokazuje życie, nie koniecznie.

niekoniecznie jeśli już, nie mam też na imię Miriam moja przynależność płciowa nie podlega kontestacji i jest aksjomatem, nie wymaga więc dowodzenia :classic_cool:

No wiec mogę być pedałem :D a co ;P Przynajmniej mogę się bez problemów gapić na przystojnych facetów;P

Gość Kurzanoga
Hej:) Mc Ajron nie jest facetem ale tzycków też nie ma, i dlatego się boi fotkę wstawić!:P Autorko, to zadne zboczenie,.... faceci z upodobaniem oglądają seks dwóch kobiet, i się tym jarają jak koty w marcu, i wcale im się nie zdaje, że to coś nienormalnego !:)

cześć:) A mnie to nawet jedna kobieta jara...., byle nie za młoda, i nie za chuda, no i oczywiście tylko ze mną, sam na sam!:) ))))))))))))

Gość jak Ci tam...
Ajron, ...a po "polskiemu" nie umiesz??? Wysilasz się, górnolotnie gadasz, obce zwroty do naszego pięknego języka wtrącasz....!?:)🖐️

po polsku napiszę, żem właścicielem kutasa i moszny z jądrami w środku i kłam zadaję tym, którzy w wątpliwość okoliczności te poddają :classic_cool:

pchi, w biustonoszu to i ja bym taką fotkę mógł sobie zrobić, co prawda musiałbym się ogolić i być wężsiejszy w ramionach, ale to dla pedauw żaden kłopot ;):D

11:25 jak Ci tam... Ajron, ...a po "polskiemu" nie umiesz??? Wysilasz się, górnolotnie gadasz, obce zwroty do naszego pięknego języka wtrącasz....!? Tłumaczenie w skrócie: jestem niedouczony, proszę o pomoc :D

Gość Wszystkomajacy_33
Typowy przypadek dla potwierdzenia stwierdzenie "Nie zgadzam sie z Twoimi pogladami , ale oddam życie zebys mial prawo je glosic" (wersja soft) .... Czyli po naszemu gratuluje autorce ze potrafi napisac co ja bawi a nei oglada po cichu w szafie a potem mow ze grala w scrable tylko :-)

O, dziekuje za zrozumienie :) Zasadniczo mnie widok lesbijek tez nie podnieca, natomiast mezczyzna to mezczyzna, a dwoch to dwa razy wiecej do ogladania :P Dla kobiety to sama radosc ;)

Gość jak Ci tam.....
01.06.2011] 11:34 " MC Ajron po polsku napiszę, żem właścicielem kutasa i moszny z jądrami w środku i kłam zadaję tym, którzy w wątpliwość okoliczności te poddają " No widziszzz:))))))))))))) , jak pięknie potrafisz się wyrazić! Można by prosciej jeszcze: " Chłop żem z j**jami !" Z calym szacunkiem, masz skłonności do górnolotnych sformułowań,..ale to może i dobrze w czasach oszczędnych, powszechych forumowych skrótów.:)🖐️

Gość jak Ci tam.....
Witkacy.....:O Twoja głupawa stopka "mówi" o Tobie WSZYSTKO!!!! A co do zasobu słownictwa, do "rozumienia"....., to chłoptasiu sporo jeszcze musisz poczytać, by mi dorównać, ale prześcignąć to nie masz szans!:)

ojej nie wiem co zrobię po takiej tyrce, skoczyć z mostu czy na linkę?? :)

ale w taki upał skok z Poniatoszczaka to nęcąca alternatywa, a na strychu gorąco jak w piekarniku

No jak Was jeszcze chwile poczytam, to zaczne wolec gejow i w realu :P

Witek, pod Poniatoskim straszne płycizny, odradzam :D nei, pokazuj te cyce i nie marudź!

Ale wiesz że oni się brzydzą kobietami?? Nie licz nawet na petting!!