Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zglupiallamx

GLUTEN, PIERWSZA EKSPOZYCJA- WAZNE PYTANIE....

Polecane posty

Gość zglupiallamx

drogie mamy mam pytanie zgodnie z nowymi wytycznymi.... moja corka urodzila sie 7 grudnia i jak wiadomo 7 czerwca skonczy 6 miesiac, jest na mleku modyfikowanym ...... powiedzcie mi na chlopski rozum bo juz zaczynam sie glupia robic..... czy teraz powinnam wprowadzac ten gluten czu to juz za pozno.....

Gość lk;lk;kl;lk;
nie za późno, wprowadzaj, między 5 i 6 miesiącem, spokojnie...

Gość kirek12345
sama zacznji go wprowadzac w swoj piekny tłusty pysk :) bahora oddaj do adopcji :)

Gość zglupiallamx
może jeszcze ktoś (kulturalny)sie wypowie

Nie mieszkam w Polsce (Austria) i tu jest zalecenie by podawać gluten od 7 miesiąca więc spokojnie, na pewno z niczym się nie spóźniłaś:)

Gość no ja też tak miałam
Nie może być za późno przecież prędzej czy później musisz podać gluten, ale akurat w tym czasie najlepiej między 5 a 6 miesiącem mój pierwszy raz dostał gluten jak skończył 6 miesięcy i jest ok teraz zajada kaszke manne i jest ok nie ma co przesadzać. Daje mu też bułke p[rzecież my byłyśmy tak wychowane- nie przejmuj sie tak bardzo :) A i ja też głupiałąm bo w ogole nie wiedzialam jak go podawać kiedy i w jakicj ilosciach;)

dobre są biszkopty, możesz też dodawać zwykłą kaszę manną ugotowaną na wodzie do obiadu ok 2 łyżeczek

nawet z glutenem panikujecie :D nieźle róbcie dalej wg tych wytycznych :D hehe a jak dziecko nie usiadzie majac 7 miesiecy beda kolejne pytania bo przeciez w normie to jest :D masakra...

ja mojemu daje do deserka pol lyzki kaszki manny z bobovity- o ile nie ma juz jej w deserku albo obiadku :) i tak odkad skonczyl 5 miesiecy :) jest na mleku MM

ja mojemu daje do deserka pol lyzki kaszki manny z bobovity- o ile nie ma juz jej w deserku albo obiadku :) i tak odkad skonczyl 5 miesiecy :) jest na mleku MM

Gość info z apteki
saleminka,jaki z ciebie jest prymityw to az zal..sląska tępa babo!