Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAHIHIHA

zastanawiam się.......................

Polecane posty

Gość HAHIHIHA

Co robi i jak zachowuje się facet, który chce odzyskać swoją byłą dziewczynę, na której naprawdę mu zależy? Chciałabym poznać wasze odpowiedzi i porównać z tym jakie ja mam doświadczenia i wyciągnąć jakieś wnioski

a to zależy co było powodem rozstania? jak sie rozstaliście? i czy nadal utrzymujecie kontakt ?

Gość HAHIHIHA
w oczekiwaniu na wasze odpowiedzi stanełam na glowie i przyjełam pozycje lotosu celem jak mawial moj mistz jogi naenergetyzowania punktów czakramowych umiejscsowionych w ujsciu pochwy a takze na wypustkach palcow stop, w pozycji tej zamierzam dotrwac do rana a czytajac wasze odpowiedzi bede ladowac punkt 11 umiejscowiiony na moim czole celem wzmocnienia energii odpowiedzialnej za gestosc wlosow pod pachami, ,odkad zaczelam stosowac wwyzej wymienione cwiczenia moj zarost pod pachami przybral postac fryzury afro z wczesnej mlosdosci Michaela Jacksona a doznania plynace ze stymulacji recznej łechtaczki (niestety nie mam faceta ) doprowadzaja moj organizm do okolo 50krotnych orgazmow w czasie jednej godziny, czego wam rowniez serdecznie życze

Gość HAHIHIHA
Pominę milczeniem fakt, że ktoś komu skończyły się tabletki podszywa się pode . Ale tak w zasadzie mamy kontakt cały czas, ale bez przesady. Czasem do siebie piszemy i to właśnie w taki sposób facet daje mi coś do zrozumienia. Zastanawia mnie tylko na ile jest to szczere, jakoś mu nie wierzę