Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaa żżona

Zdradził mnie mąż, jak postępować?

Polecane posty

Gość zdradzonaa żżona

Zostałam zdradzona przez męża. To była zdrada fizyczna i emocjonalna (chciał odejść ode mnie). Wiążą nas dzieci i ślub kościelny, dlatego postanowiłam dać nam szansę, on również jest gotowy na wszystko aby mnie odzyskać. Nie wiem natomiast co i jak robić i jak się zachować... Piszę tu bardzo spokojnie, ale oczywiście emocje we mnie bardzo buzują i nie potrafię mu wybaczyć, ciekawa jestem czy to się kiedyś zmieni ta niechęć i obrzydzenie...

Gość SHUT THE FUCK UP
więc znajdź pracę. to na początek. to, że nie pracujesz, upewnia go w przekonaniu, że może zrobić cokolwiek zechce, bo jesteś od niego uzależniona. jak już znajdziesz pracę, poczujesz się lepiej. nowi znajomi, odetchniesz od domu, męża, zaczniesz powolutku odzyskiwać swoje poczucie wartości.zaczniesz mieć własną kasę, coś, co jest tylko Twoje. poznasz koleżanki, jakieś wyjścia wspólne. a przede wszystkim, poczujesz się potrzebna i wartościowa. zacznij robić coś tylko dla siebie: na początek zadzwoń do koleżanki i wyjdźcie gdzieś, gdziekolwiek. wyjdź pobiegać. idź na spacer. następnie się wyprowadź. bierz córę i fruu na swoje. zobaczysz, jak ten skurwysyn będzie skamlał pod drzwiami :O a wtedy Ty, odmieniona, wyładniona (jak już będziesz mieć pracę, idź do fryzjera, kosmetyczki, solarium. jeśli masz troszkę nadwagi, ogranicz jedzenie ;)) MOŻE pozwolisz mu wrócić. MOŻE. bo ja przecvzuwam, że wtedy on już nie będzie Tobie potrzebny.

Gość podła Wendy
to nie miłość. to uzależnienie. brak słów na "zdrada fizyczna jest niczym"

Gość halina o_chujska
Wy nie rozumiecie matacza:O facet wybiera jotpegi z sieci na których widok ma pospolite ruszenie w gatkach:D po czym drukuje owe postacie i zawiesza na makacie słomianej przyczepiając kolorowymi szpilkami:D jak tak się chłop na te obrazki napatrzy i nawali, to z nudów historie wymyśla:D a sam mieszka piwnicą w Alternatywach:D bo jest go więcej i częściej jak Anioła:P

Gość gość
Witam wszystkie Porzucone. Bylam szczesliwa myslalam ze to przeznaczenie. Szybko wprowadzil mnie w rodzine czesto sie widywalismy mieszkalismy 15 min od siebie , mowil ze kocha , ze mysli powaznie , jego rodzina mnie polubila , on byl czuly , taki poprostu kochany. Nawet w grudniu planowal ślub cywilny a w kwietniu koscielny bylam zaskoczona ze tak szybko ale i szczesliwa i nagle czas prysl. stwierdzil ze jednak nie pasujemy do siebie .Tak po prostu. Ale nie dałam za wygraną. Trafilam przypadkiem ans tronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Już zaczął się odzywac i przepraszać. Myślę że niedługo wróci.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.