Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

niezręczna sytuacja z facetem co zrobic?

Polecane posty

Gość madziag195

hej od 3 lat spotykamy się ze znajomymi na zabawach na swierzym powietrzu. Między in. jest 2 braci Michał i Damian. Rok temu Michał do mnie startował ale ja go nie chciałam i nie chce on o tym wie bo od zawsze w ukryciu podoba mi się jego brat Damian. W tym roku na zabawach po raz pierwszy Damian przychodzi po mnie do tanca rozmawiamy o takich roznych rzeczach ze np mu portfel ukradli taka luzna rozmowa. Ostatnio nawet jak szliśmy na parkiet to złapał mnie za rękę po tańcu jak mnie odprowadzał do kolezanek tez trzymał mnie za ręke i zobaczył swojego brata Michała to mnie od razu puścił. Staliśmy wtedy tez razem chwile z jego bratem widać było ze Michał jest zły wciąż mi coś dogryzał. Wczoraj na zabawie Damian miałam wrazenie ze mnie unika powiedział mi tylko czesc nie podszedł już do mnie co o tym myślicie ze nie chce krzywdzić brata? Nie wiem co robić co o tym sądzić :( a na dodatek na nastpnej zabawie Michał przyszedł jak stałam z kolezankami i gadał jakby nigdy nic a Damian już nie przyszedł :( Michał tez chce ze mną tanczyć czasem się zgadzam czasem nie nie wiem co mam zrobić jestesmy tylko kumplami głupio mi odmówić taniec z nim bo jemu powiem ze nie ide tanczyc a przyjdzie po mnie jego brat Damian i pojde do tanca to jak to wygląda doradzcie mi jak byście sie zachowali na moim miejscu?

uważaj na nich, bo to są bracia i oni zawsze beda sie razem trzymac, a potem moze sie zdarzyc tak, ze z Ciebie zrobią najgorszą.

Gość O Boze! Widzisz, a nie grzmisz
Znowu ty? Widzę to juz chyba 10 raz. Po co to ciagle wklejasz. Jakby któryś z nich cie chcial to juz dawno by cos zrobil :O

Gość bleblebleblenderek
olać i tego i tego!

Gość madziag195
tak znowu ja michał mnie chce ale ja jego nie chce i on o tym wie

Gość madziag195
:(

heh, może być tak, że Michał wyznał Damianowi, ze mu się podobasz i Damian ma dystans do Ciebie. Jednak jak zatanczy z Tobą na imprezie, bo wypije sobie, to czemu się Michał wkurza? Bo liczy na brata, że mu nie bedzie dziewczyny odbijał. Poza tym dalas mu kosza, wiec sie domysla pewnie, że lecisz na jego brata, stąd ta złość. Oni rozmawiają na takie tematy. Nie wyrwiedz Damiana, póki nie bedzie miał pewności, że nie bedzie to miało wpływu na jego relacje z jego włąsnym bratem. Jesli są dobrym rodzenstwem, to są wobc siebie lojalni i szczerzy, no i mają męskie zasady:)

Gość madziag195
ktos jeszcze poradzi? lub byl w takiej sytuacji??

Gość madziag195
:(

Gość madziag195
podnosze

Gość TO JUZ BYLO
TO JUŻ BYŁO

Gość Madziu!
Pomijajac fakt, ze widzę to juz chyba 20 raz ZRÓB COŚ WKOŃCU i przestan marudzic na forum. Wklejasz to tutaj co jakis czas, a życie ucieka Ci przez palce. Marnujesz dla tego chłopaka swoją młodość zamiast cieszyć sie życiem. Moze sie mu podobasz, ale jednak nie na tyle zeby cos z tym zrobil. Wiec albo zrób pierwszy krok, albo daj sobie spokój i szukaj innego faceta.