Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrine0

pomoc w pisaniu prac zaliczeniowych:)

Polecane posty

Gość katrine0

Oferuję pomoc w pisaniu prac zaliczeniowych, licencjackich, magisterskich z zakresu zarządzania, marketingu, ubezpieczeń, oraz pedagogika. Solidnie i na czas. Mój e-mail katrine0@poczta.onet.pl

Gość zenek_D
Jeśli chodzi o pisanie prac magisterskich to ja zdecydowanie polecam portal www.redaktor-online.pl. Tutaj znalazłam człowieka na doktoracie, który się mega szybko uwinął z moją pracą i dostałam piątkę, więc...:-)) Bezproblemowy kontakt przez czat, system z ratalnymi płatnościami za pracę, system ocenianiania pisarzy...fajnie pomyślana stronka.

Pomogę w pisaniu prac lub napiszę je w całości. Zakres obejmuje ochronę środowiska i tematy z nią związane. Robię również prezentacje oraz przygotowuję odpowiedzi do pytań, opracowuję zagadnienia na egzaminy, piszę projekty.

Gość gość

Korzystałem z pomocy przy pracach zaliczeniowych z oferty www.redaktor-online.pl. I mogę powiedzieć, że w zakresie geografii były tam osoby, które dobrze radzą sobie z pisaniem różnych treści. Ogólnie sprawna obsługa, przejrzysty serwis więc może tam postaraj się poszukać oferty.

Gość gość

Ja zamawiam zawsze pracę za pośrednictwem redaktor-online.pl. nie było problemu ze znalezieniem kogoś kto będzie mogł ją napisać mimo, że już były rożne tematyki więc tam faktycznie sporo osób pisze i kogoś będziesz w stanie znaleźć. Cenowo też to dobrze wypadało