Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruwającaCicocia........

jestem sama, bo żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

ja potrzebuje faceta, który będzie powalony, spontaniczny a zarazem będzie trzymał pion, bo samej mi go czasem trudno utrzymać ;) ojej, nie wiem już, nie mam pomysłu co jest nie tak, chyba jednak jestem pasztetem, maj nejm ys pasztet

Gość Navya
nie koniecznie pasztetem ,ale zaniedbana napewno

Gość kociao
faceci, o ktorych marzysz, nie szukaja takiej jak ty :(

oj, sukienki w kwiaty sa piekne, to dobry pomysł jednak bardzo drogie podszywy, darujcie sobie, to poważna sprawa facetem czasem bardzo bym chciała być, zwłaszcza jeśli patrzę jak mają łatwiej ok, ale ja się wtydze chodzic taka odwalona :/

tak kociao? a jakiej szukają? zdejmij mi klapki bo może jestem ślepa i chce nierealnego

Wyjdź do ludzi. Sami nie przyjdą... Pokaż jak wyglądasz. Pewnie wszystko w porządku z tobą jak znam kobiety...

Gość kufaaa dziewczynooooo
patkałopatka - bo jej sie wydaje ze bedzie miala zwiazek z bajki i wszystko bedzie takie piekne i przyjedzie ksiaze a ona bedzie ksiezniczka zamknieta w wieży i on ją uratuje i wszyscy beda zyc dlugo i szczesliwie :):)

navya kupiłam dove summer glov, ale nie mam czasunasmarować ciała po opalaniu mnie swędzi skóra, więc może spróbuje z tym ?

Aaaaaaaa i na początek może zweryfikuj wymagania...

Gość Navya
czego tu sie wstydzić? albo jak nie sukienkę to ubierz np jakąś prosta ,czerwoną lub żółtą bluzeczkę , ubierz stanik z push-upem pod spód , do tego zgrabne jeansy i buty na lekkim obcasie ,rozpusć włosy , wutuszuj rzęsy , lekki podkład ,błyszczyk i już bedziesz wygladać lepiej ;) i opal sie troche

co? dlaczego trans to z tym facetem to był podszyw :O tak, czasem naiwnie wierze że przynajmniej na początku jest eksplozja miłości

mój najbardziej jaskrawy kolor to zielony ;) i to nawet nie seledynowy a zielony taka kwitnąca zieleń :) spróbuje z żółtym, buty mi się podobają te na tych koturnach ale wyobrażam sobie siebie ja w nich idę i skręcam kostkę

Gość Navya
jak chcesz słonce jest najlepsze moim zdaniem bo samoopalacze wyglądają nienaturalnie chyba ,że te bardzo drogie.. i słońce jest zdrowe. napewno bys ładnie wygladała opalona bo jesteś brunetką , masz ciemne oczy chyba ,że nie możesz sie opalać? a samo swędzenie skóry da się wytrzymać chyba ,że masz alergie na słonce bo i tak bywa

Gość kociao
kufaaa dziewczynooooo ma racje, bierz co jest, nie wydziwiaj :)

Gość Navya
jak robisz tak jak napisałam to będzie już lepiej gwarantuje ;)

to jest dobry pomysł z tym opalaniem,nie bardzo jest kiedy i gdzie, ale chyba sobie którą sobotę zrobie wolną żólty kolor i opalenizna to bardzo dobry zestaw dziękuje za radę, napewno się do niej dostosuje :) ok teraz spadam, muszę, teraz wszelkie wpisy, pod moją nieobecność to podszywy dzięki, do jutra :)

powinnas odwiedzic solarium kilka razy ale na krotkie chwile zeby sie nie spalic bo przy twojej karnacji to z opalaniem nie jest latwo ale mogla bys nabrac lekkiego koloru, co do ubioru to juz pisalam. a wogole to po takich zmianach jakie bys przeprowadzila na sobie to napewno czula bys sie lepiej i brak faceta nie bylby juz twoim problemem nr 1. poza tym jak juz pisali inni sprobuj zmienic mijsce zamieszkania,znajdz prace a potem to juz z górki....i nie czekaj na księcia z bajki bo tacy nie istnieją.facet nie powinien wyglądac jak ken,ale miec rozum na miejscu i nie myslec pyrtkiem :) hehe

Gość Navya
ja jestem blondynką też mam jasną karnacje (jakbym sie nie opalała chyba bylabym biała jak ściana) i najpierw opalałam się w solarum na krótko np 6 min , potem stopniowo więcej do 10. teraz opalam się na słoncu . jestem lekko opalona i fajnie bo ludzie m to mówią ,ze się fajnie opaliłam ;) prawie każdemu w opaleniźnie jest lepiej,a brunetkom zupełnie nie chodzi o to ,żeby był spalonym plastikiem trzeba poprostu znac umiar ,a nie np chodzic codziennie na 12 min

Gość massive black hole
23 lata, a zrzedzisz jakbys miala 50. Moze wlasnie o to chodzi. Moze jestes nudna zrzeda i rzucasz sie na byle co. w stylu 'bierz mnie a bede twoja' Z sylwetka zawsze mozna cos zrobic. Fryzjera zmienic, no ale podbudowac wlasne poczucie wartosci juz trudniej. A tak naprawde bez poczucia wlasnej wartosci niewiele zdzialasz.

jestem! :) tylko nie wiem jak twarz opalę, ponieważ nie bardzo powinnam, mam problemy naczynkowe i nie chce narobic dziadostwa, tu pewnie mnie jakiś samoopalacz ratuje... oj wiem że jestem zrzęda marudna, zdołowana, niedawno się dowiedziałam od dawnego znajomego który mnie zobaczył że wyglądam jakbym juz przeżyła wszystko, w oczach mam zniechęcenie, no powiem to powiedział że wyglądam jak zakonnica :/ Jak ja znajde pracę, przecież ja się do niczego nie nadaje :(

gdzie najlepiej szukać pracy osoba z 2 letni doświadczeniem>? myślicie że zmienia cos fakt że posiadam jako takie doświadczenie i że mam szanse na nieco większa płace niż 1100zł

serio? dwa lata doświadczenia, i praktyki studenckie chyba że kpisz tylko ja nie umiem biegle j.angielskiego :(

Gość ksantula
bedzie dobrze...:)

Gość ksantula
a skad jestes?

południe polski

ale ja pytam bardzo poważnie, wiem że dwa lata to nie dużo ale zawsze coś

może ktoś pomóc > ?

ap