Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk22225

sperma przeniesiona palcem do srodka moze zaplodnic?

Polecane posty

Gość patryk22225

wiem ze istnieje szansa ale jesli jest to 1 czy 2 procent na 100 to dla mnie zadna. wiec mam pytanie czy sa jakies wieksze szanse? spermy bylo troche na palcu i zostala przeniesiona do pochwy, moja dziewczyna zrobila to dla jakiegos glupiego zartu patrzac mi w oczy (miala dni plodne). jesli bylaby w ciazy to nic by sie nie stalo bo mamy zamiar sie starac za jakies pol roku.

Gość jola pommm55
ZALEZY JAK GLEBOKO TEGO PALCA SOBIE WSADZILA, A DOWIECIE SIE I TAK JUZ W KRÓTCE..ZA JAKIES 2 TYG JUZ MOZECIE ROBIC TEST :d

Gość dobre:D
hahahahahahha:o

hehe teraz już wiem skąd się biorą dzieci w patologicznych rodzinach i gówniar :D no wiesz samo myslenie o dziecku moze cie zapłodnić :P haha

Gość ajnksaa
ALE WY JESTES TEPE dziewczeta. TO nie jest samo myslenie o dziecku idiotko tylko sperma w pochwie. domniemam, ze zrobila to zaraz po stosunku bo skad by miala wziac 'odlezala' sperme wiec szance sa jakies 20/100 procent liczac ze podczas normalnego jest 50/100. jedyny problem to to ze spermy bylo malo ale czy bylo to przy wejsciu do pochwy czy glebiej nie ma duzego znaczenia poniewaz plemniki swietnie potrafia sie poruszac w sluzie plodnym. poczytajcie a pozniej odpowiadajcie

Gość patryk22225
sluchac na lekcjach juz dawno nie musze bo mam 28 lat. ajnksaa dziekuje za odpowiedz jedynej madrej osoby tutaj.

Gość rodzinka to ty bedziesz
patryk22225 dprosly facet a nie wie skad sie dzieci biora hahahahahahahahahha nie rób sobie siary hahaha

po pierwsze, Twój facet może i zarabiać 644564868tyś zł co m-ce CO MNIE TO OBCHODZI :] nie ma sie co chwalić, kasa a inteligencja to dwie inne sprawy :] Cykl a wkładanie "zaspermionego" palca w pochwę to całkiem coś innego. Forum jest dla każdego i wcale go nie obraziłam. Ty jesteś kobietą a język masz brudniejszy niż świnia :) PEACE !

Gość nikt cie nie wyrzuci
ale jak sie uwezma na ciebie to cie zniszcza :P Lepiej spierdlaja w polprzysiadach, poki jeszcze czas :D

Gość zgadzam sie z zaciekawioną
nie ma sie czego chwalić, ze dorosly facet w XXI wieku nie ma podstaaowych informacji z fizjologii ([podstawówka sie klania).

Gość alacjaaaaaaaa332322
nikt cie nie wyrzuci - hahah poplulam monitor i rozlalam wode przez ciebie :D

Gość kamilla1005
zależy od ilości, słyszałam , że jest to możliwe, tylko... czy chcecie mieć dziecko " z palca" ?? :D ja tam bym wolała tradycyjnie :P

pojebało was, a powiedziałam ze może byc w ciązy od palca w pizdzie ?! zaciekawionaTOBĄ wątpię, jeśli doszedłeś i sperma juz troszkę poleżała .. to plemniki nie przeżyją bo one muszę mieć odpowiednią temperaturę, i wątpie żeby tego palucha tak głęboko włożyła p.s słuchaj na lekcji wychowania do życia w RODZINIE! Oczekujesz szacunku? To szanuj również mnie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8929b9bdf a890ec1.html CZYTA UWAŻNIEJ bez mózgu !:}

Gość majasiksa
nie dosc ze gowno wiesz to jeszcze czytac ze zrozumieniem nie umiesz :D tepa pizda

Gość alexpoznapaniaalex
zaciekawiona toba to stara kurwa wiec o zyciu sexualnym ciazy i chorobach wie wszystko, prosze z szacunkiem :D

Gość majasiksa
hahaha alex... dokladnie! :D

Gość chcecie to uwierzycie ale....
Moja kolezanka (straszna idiotka :P) byla z facetem 5 lat, bardzo chciala dziecka, on nie. Zawsze konczyl na jej brzuchu, do chusteczki czy gdzies indziej, no nie wazne. Udawalo im sie przez rok stosowac stosunek przerywany. genialna kolezanka wpadla za tem na pomysl troszke udawanej wpadki. Poprosila swojego partnera aby skonczyl w jej ustach. Zrobil to z ogromna przyjemnoscia :D ta zaraz po tym pobiegla do lazienki pod pretekstem odruchow wymiotnych. Wyplula co bylo na reke i wsadzila do pochwy. jak gleboko nie wiem. Dzis maja piekna 3mce corke. Wiec jakas tam szansa zawsze jest, ale generalnie to dla mnie tacy ludzie maja cos nie tak z glowa ze zachciewa im sie takich "zartow" i numerow.

ps. w piatym miesiacu ciazy przyznala sie ( juz obecnemu mezowi ) co zrobila. to pierwsze co to zaczal sie smiec i nie wierzyl, ale po wspolnej wizycie u ginekologa ktorego zapytal czy jest to mozliwe zmienil zdanie. Dzis sa bardzo kochajaca sie rodzinka :)

Gość majasiksa
no i zaciekawiona toba moze w koncu zamknie pysk bo ma dowod

Gość alexpoznapaniaalex
odpowiedz lekarza ginekologii. moze teraz porozmawiamy na temat twojej inteligencji? Ciąża przez przeniesienie spermy na palcu, czy jest możliwa? Odpowiedź eksperta Lekarz Anna Syrkiewicz Witaj, Owszem, zapłodnienie spermą przeniesioną również na palcu jest możliwe. Jeżeli jednak członek nie był wcześniej stymulowany, to prawdopodobieństwo wydzielenia nasienia i tym samym jego przeniesienia do dróg rodnych jest znikome. Dla pewności zalecam wykonanie popularnego, dostępnego w każdej aptece testu ciążowego. Pozdrawiam

A wiecie skad wziela pomysl na ta wpadke? Jakies 4 lata temu bylo glosno o jednym z bardzo bogatych i slawnych koszykarzy. Prostytutka pozwala koszykarza o alimenty na dziecko ktore nosi - oczywiscie jego dziecko. Ten, podczas calej sprawy przyznal sie do kozystania z jej uslug ( co zrujnowalo cale jego malzenstwo, ale nie o tym ) ale zaznaczal ze nie uprawial z nia stosunku seksualnego zatem skad ciaza? Prostytutka przyznala po dluzszym czasie ze koszykarz faktycznie nie uprawial z nia sexu, jako sexu bo wykupil usluge za sex orlany. Sposcil sie do jej buzi po czym ona poszla do lazienki to co miala w buzi wyplula do szczykawki i wprowadzila sobie jego sperme do pochwy. Badania DNA udowodnily ze koszykarz jest ojcem dziecka. Zostaly mu zasadzone alimenty na poczet dziecka i matki. Poczytajcie.

Gość annapanna29
chcecie to uwierzcie.. wlasnie mi dalas dobry pomysl ;) moj facet chce miec dziecko ale ciagle slysze, za 2 lata za pol roku nie teraz bla bla. mamy prawie 30 lat sytuacje materialna wspaniala a dla niego to i tak za malo bo nasze wspolne zarobki to jakies 13 tys miesiecznie a on uwaza ze nas nie stac nie mamy domu itd. dom mozna kupic w czasie ciazy zreszta wynajmujemy dom wiec przeciez mozna miec dziecko w wynajetym. ciagle mi obiecuje a mnie to wkurza strasznie bo wiem, ze chce miec dziecko tylko z boi sie podjac decyzje i powiedziec 'teraz' moze mu wiec troche pomoge ;)

Gość alexpoznapaniaalex
chcecie to uwierzcie ale przyczynisz sie do poczecia dziecka, brawo ;)

Gość ja czasami tak kiedys robilam
teraz jestem w ciazy alenie pamietam czy to od tego czy od normalnego stosunku,wolalabym zeby bylood tego drugiego,bo mam wyrzuty sumienia ze moje dzieciatko urodzi sie z tego ze kiedys glupia matka tak chciala miec dziecko ze wkladala sobie palca zeby tylko zajsc w ciaze 'mam nadzieje ze ta dzidzia jest poczeta tak jak powinno byc