sonia2011 0 Napisano Maj 31, 2011 Właśnie urządzam nowe mieszkanie. Mam już właściwie koncepcję. Ma być prosto i nowocześnie. Będą ciemne meble, szare ściany. Chcę jednak wprowadzić 3 kolor - ciemny fiolet. Szukam kanapy w tym kolorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieduża1234 0 Napisano Maj 31, 2011 najlepiej iśc do dużego centrum meblowego, tam napewno cos znajdziesz, zalezy tez z jakiej miejscowości jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malagenia Napisano Maj 31, 2011 Z tego co się orientuję, to chyba tego typu kanapę widziałam na arismebel.pl kiedy szukałam czegoś dla siebie. Ogólnie jest tam spory wybór mebli wypoczynkowych, także na pewno znajdziesz taką, która przypadnie Ci do gustu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hangry45 Napisano Styczeń 18, 2012 Do nowoczesnego mieszkania tu mają Parę fajnych mebelków , kolory robią na zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach