Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i ja już nie wiem...

urodzinowy prezent dla chłopaka... piersiówka?

Polecane posty

co sądzicie? widziałam takie ładne, eleganckie za 100 zł... w ładnym opakowaniu, z kieliszkami... może być?

Gość brettana
skąd my to mamy wiedzieć? to chyba Ty go znasz... Dla mojego na przykład to byłby bardzo kiepski prezent, bo alkohol pije baaardzo rzadko.

ale to nawet nie o to chodzi, czy facet jest alkoholikiem czy abstynentem... tylko taka piersówka to genialny gadżet - wygląda świetnie, jest elegancka, ładnie zapakowana... nawet jeśli się jej nie używa często, to warto coś takiego mieć... jak myślicie?

Gość spinacze kolorowe
j.w. znasz chłopaka, wiesz czy mu się może przydać u mnie taki prezent byłby niewypałem poproszę też żebyś zajrzała na mój temat i wyraziła zdanie - zbieram opinie też dotyczące prezentu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4846840&start=0

Gość asdfdfsdsdsd
jestem na nie, jak mozna kupowac trucizne. a poza tym alkoholizm to powazny problem, tym bardziej nie wiem jak mozna komus kupowac wóde

http://www.1002.pl/fot08/9/pi5.jpg nie chciałam mu kupić jakiejś tandetnej wódki! tylko piersiówkę... mówię przecież... wszyscy jesteście abstynentami?

ej, pomocy...

Gość spinacze kolorowe
jeśli uważasz, że mu się spodoba - kup ile twój chłopak ma lat?

22 :)

Gość asdfdfsdsdsd
wóda to wóda, lepiej kupic jakies kosmetyki.

ale czy ty rozumiesz ograniczona istoto, że piersiówka to zaledwie ładne opakowanie? nie ma tam żadnej wódy... każdy facet czasem się napije... czyż nie? a mnie się wydawało, że każdy facet chce mieć taki fajny gadżet, jakim jest taka oto właśnie piersiówka...

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla chłopaka w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość jfjfjfjfjfjfffsx
piersiówka to prezent idealny dla alkoholików :o którzy w każdej chwili mogą sobie chlapnąć mając w niej wóde :o

Gość Weroo
Uważam, że bardzo fajny pomysł :P jak widać wszyscy tu są abstynentami to co mają się wypowiadać jak dla nich alkohol to zło i przekleństwo. Fajny gadżet, a jak jeszcze ładnie i elegancko wygląda to na pewno mu się spodoba. Faceci lubią takie gadżety xd