Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Polecane posty

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Gość nieczajewas
Byliśmy na spacerze za miastem i w pewnym momencie ona powiedziała, ze musi na moment odejść, wiedzialem o co jej chodzi. Widzialem jak wylazila z krzakow nieopodal mostu. Po poludniu, juz sam, polecialem w tamto miejsce. Doszedlem do celu po sladach bialych chusteczek higienicznych choć nosily one slady uzywania. W trawie odnalazlem jej odchody. Mialy postac zółtej bezkształtnej masy. Uklęknąłem i pocałowałem jej kupę wymawiająć głośno: Karolina, kocham Cię. I co, czy ze mną jest coś nie tak leszcze?????

Gość Marek z II piętra
u mnie z nikąd 🖐️

Gość nieczajewas
dlaczego wszystkie polki ktore sa w zwiazku z obcokrajowcami sa dla was stracone?

Gość bezrobotnyzzadupia
zalezy jakich ja np lubie jak starzy niemcy przyjezdaja bo zostawiaja euro i nawijaja fajne historyjki

Gość nieczajewas
dla przykladu kazda polska ktora sie zwiaze z muzulmaninem jest dla was tylko dzi**a

Gość nieczajewas
od paru tyg jestem na tym forum i za kazdym razem gdy dziewczyna tylko napisze cos o muzulmaninie odrazu zostaje zwyzywana nie czaje dlaczego?

Gość chyba idzie burzyczka
ja wole obcokrajowcow niz zlych polakow wiec to nie o mnie

Gość nieczajewas
no wlasnie ja nigdy nie twierdze ze polacy sa zli ale nigdy nei powiem ze sa najlepsi... w kazdym kraju mozna znalezc totalnych debili ktorzy beda zle traktowac kobiete...

Gość bo sa ludzie o typowo
zaściankowej mentalnosci, wiec kazda innosc ich zdumiewa i przeraża. Typowe dla grajdoła.

Gość kamilla1005
ja jestem z muzułmaninem, nie uważam się za gorszą- wprost przeciwnie- za szczęściare :) Polacy mogliby się od nich wiele nauczyć. nie ważne kto skąd jest, wazne jakim jest człowiekiem- podział na religie czy pochodzenie jest dla mnie żałosny...

bo czesc facetow na tym forum mysli ze nie ma wiekszego huja pd nich!! :O

Gość nieczajewas
ja tez jestem w zwiazku z muzulmaninem i roznica taka jak religia nie jest dla mnei zadnym problemem, jestesmy ze soba juz 5 lat i jestesmy poslubie poprostu nie rozumie jak mozna nazywac kogos brudasem lub ciapatym itp...

Gość bezrobotnyzzadupia
bo to zwykle bydlo moja kuzynka jest z niemcem i jest ok

dla nich nawet portugalczyk jest ciapatym nie przejmuj sie, tacy sa ludzie

Gość nieczajewas
moja siostra cioteczna jest z estonczykiem. moja siostra rodzona jest z anlikiem ja jestem z kurdem, wiele razy bylismy razem w polsce i nigdy nie spotkalam sie z osobami ktore by mu choc raz ublizyly wrecz przeciwnie kazdy go pokochal... a tu na forum kazdy ich tylko wyzywa a przy okazji nas..

choc nie ukrywam, znam jednego i powiedziala bym ze mentalnoscia nie odbiega od tych opisywanych z najgorszej strony. ciesze sie ze sa takie osoby kore znaja tych milszych.

Gość kamilla1005
jak spojrze na większość Polaków- to mogę właśnie ich okreslić mianem "ciapatych" :D *nieczajewas- gratuluję :) mam nadzięję, że też mi się uda dobić takiego stażu :) a jeśli mogę zapytać- to skąd wybranek pochodzi?

Gość nieczajewas
ja nei powiem bo znam osoby z kurdystnu ktore nie sa niczego warte... kompletne zera... ale i w polsce sie takie zdarzaja...

Gość kamilla1005
Polacy mają coś z głową, jeśli chodzi o tą kwestię- według mnie faceci- Polacy sa po prostu zazdrośni ! :D

Gość nieczajewas
moj maz jest z kurdystanu, czesci irackiej:) wlasnie jestesmy u niego na wakacjach i wybralam siedzenie w domu obok klimatyzacji bo na dworze jest z 50 stopni ciepla jak na patelni:):)

Gość Metalucifer
nieczajewas - każdy go pokochał - tutaj. co innego u nich. jak poczują że tu są u siebie , a juz się tak dzieje , to pokażą swoje prawdziwe oblicze. ciapaci to zwierzęta, jak wprowadzą u nas szariat to zobaczysz ze tak jest. tak samo czarni. tu się laski zachwycają jakich mają fajnych kenijczyków, a oni po prostu mają je za białe kurwy.

moj jest portugalczykiem, mieszkam z nim w Portugalii 14 miesiecy.. tez mnie tutaj niezle obrazali

Gość Metalucifer
kamilla1005 - tak, jesteśmy zazdrośni o szmaty co się z psami pieprzą:D

Gość Metalucifer
Lady - ale to jest Portugalczyk czy "portugalczyk" z Iranu?

co do czarnych bys sie zdziwila jak moga dbac o swoja kobiete, znam takich par sporo.. biala kobieta i czarny mezczyzna takie stereotypy mozesz sobie wsadzic w pupe

Gość nieczajewas
metalucifer skad takie doswiadczenie w takim zwiazku byles skad tyle wiesz z forum czy z youtuba??

Gość Metalucifer
lady dbac to potrafią - o swoje przedmioty się zwykle dba.