Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Polecane posty

Gość Metalucifer
lady- ", latwe laski" no i to portugalczyk powiedział, a nie ja coralick;)

Gość Metalucifer
coralick - jeśli myślisz że wstawianie ":D" wszędzie zmieni rzeczywistośc, to niestety jesteś w błędzie

Gość nieczajewas
myslisze ze ja robie to co mi maz powie??? moze jeszcze myslisz ze ja tylko gotuje sprzatam piore i daje mu ...???? oj az bys sie zdziwil... i jestem teraz u niego w kraju juz 3 msc i obracam sie w ich towarzystwie i jakos niewidze zeby kobiety siedzialy cicho i niemialy nic do powiedzenie wrecz przeciwnie to ich najbardziej slychac:)

Gość Metalucifer
nieczajewas - bo nie masz dzieci

Gość nieczajewas
ale inni maja i co??? co ci to dziecko da? jak ma byc dobrze to bedzie i nie warzne czy to kurd czy arab czy polak

Gość 123654789
niweczajewas Ile jestescie po slubie ?? i jaki to kraj jesli to nie tajemnica bo nie doczzytalam

Gość Metalucifer
nieczajewas - bo jak ma dziecko to ma babę w garści. teraz jak jesteś sama to mogłabyś zwinąc manatki ( o ile byś kwasem nie dostała) z dzieckiem to trochę trudniej

Gość kamilla1005
człowieku, idź do psychiatry. tacy ludzie jak ty są poniżej naszego poziomu, więc chyba faktycznie pora zmienić towarzystwo. zapewne nigdy nie miałeś styczności z obcokrajowcami- skoro wypisujesz takie herezje...kto ci je wpoił?- praprapraprababcia? dla własnego dobra- lecz się. bawcie się dobrze, ja uciekam bo to strata czasu obcować z kimś taki...

znam cala historie o laskach z polski z ktorymi mial doczynienia :/ dobrze ze go wtedy jeszcze nie znalam :d ale przynajmniej sie przyznal bo stwierdzil ze mam prawo wiedziec o jego wybrykach z przeszlosci.. jak on to powiedzial poczul sie jak wolny ptak przyjezdzajac tutaj do Polski no ale z wiekiem chyba zmadrzal :D

"Metalucifer coralick - jeśli myślisz że wstawianie ":D " wszędzie zmieni rzeczywistośc, to niestety jesteś w błędzie" Nie, ja tak wyrazam emocje. Takiej zasiankowej "rzeczywistosci" nic nie zmieni. Jestescie zakompleksieni, szukacie wszedzie drugiego dna. Macie klapki na oczach a w glowie jedynie chore stereotypy. Pomijajac juz wyszstko, zapytalam cie o to jaka jest ta twoja ideologia. odpierasz moje zarzuty o rasizmie, ae tak sie zachowujesz... i dale nie dostalam odpowiedzi.

Gość nieczajewas
dodaz ze znam taka pare gdzie kobieta jest caly czas w domu z dziecmi (ma sprzataczke ktora przychodzi 3 razy w tyg) maz pracuje po pracy idzie gdzies z kolegami wraca pozno w nocy pijany...dzien w dzien to samo ale jezeli ona sobie na takie zycie pozwala to ma problem bo ja w zyciu nei dalabym sie tak traktowac NIE WSZYSCY SA TACY SAMI

Gość Metalucifer
bo ja w zyciu nei dalabym sie tak traktowac - już ty będziesz coś miała do gadania

Gość nieczajewas
kurdystan czesc iracka

Gość Metalucifer
Lady Love - no i sama widzisz. ale to my robimy opinię polkom

Gość nieczajewas
bo wiesz jaka jest roznica? bo tu dziewczyna jesli nie jest dziewica to trudno jej wyjsc ponownie za maz.... my juz rozmawialismy na ten temat i moj maz wie ze takiego czegos nie toleruje

Gość 123654789
Nie wiem czy sie zgodzicie ale ja teraz z malego doswiadczenia wiem i przyznaje mojemu znajomemu za racje "My" ludzie z Europy jestesmy "podobni" jesli chodzi np. o kulture ale afryka czy ameryka pl to juz inna historia - potwierdzam

no tak, ale wiesz nie kazda taka jest, mnie osobiscie boli jak ktos tak mowi.. bo ja w przeciwienstwie do nie ktorych mam swoje zasady i nie lubie byc wrzucama do jednego worka z tymi latwymi lafiryndami

Gość Metalucifer
nieczajewas - oni wszyscy wiedzą, czego ich zagraniczna żona nie toleruje. tylko potem najczęściej się okazuje że mają to w dupie

Gość nieczajewas
jezeli by mial to w dupie to juz raczej jego problem bo dziecka mi nie zabierze

dobra Meta jestes jedynym rodzynkiem w towarzystwie o skarjnie odmiennych pogladach, wiec przykro mi ale zostaeles przeglosowany... wszystkie polki wola sie "puszczac" z ciapatymi niz zyc w domu z tyranem-faszysta!! :D

Gość Metalucifer
nieczajewas - niejedna tak mówiła. a potem płacz i szukanie pomocy po różnych instytucjach

Gość nieczajewas
ja niestety zaraz musze spadac jeset torche chlodniej wiec czas pozwiedzac mam nadzieje ze pogadamy jutro pozdrawiam

Gość Metalucifer
Coralick - nie faszystą. a że zostałem przegłosowany to jasna sprawa - zawsze głupich jest więcej niż mądrych

Gość nieczajewas
sluchaj ja glupia nie jestem i zanim sie z nim zwiazalam rozwazylam wszytskie za i przeciw i powiem ci ze na poczatku nie bylo latwo ale teraz wiem ze to prawdziwa milosc i religia albo obyczaje nie sa w stanie nas rozdzielic

Gość Metalucifer
nie muszę tłumaczyc, przecież to wiadomy fakt

Gość Metalucifer
"wiem ze to prawdziwa milosc i religia albo obyczaje nie sa w stanie nas rozdzielic" - uwierz - tamte kobiety to samo mówiły

Gość nieczajewas
metalucifer zycze ci wszystkiego najlepszego i otworz oczy na swiat a nei na youtube nie porównuj jednostkowego przypadku do sytuacji masowej to twoje slowa wiec sie ich trzymaj...