Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaksksk

mój facet konczy studia i ma doła

Polecane posty

Gość ksaksksk

nie moze od pol roku znalezc pracy, broni sie w czerwcu, jedyne co jest "w jego zasiegu" i odpowiadaja to jakies streczycielstwo telefoniczne co zerobic ? jak mu pomóc? rodzice przestana go utrzymywac i jesli nic nie znajdzie ja nie wydołam na wynajem i jedzenie za chiny ludowe help

Gość ksaksksk
archeologie

W Polsce z takim kierunkiem, to na kase do biedrony niech zasuwa.

Gość szczupłaiwredna
Też na to chciałam iść dopóki nie przeczytałam w jakiejś gazetce że w pl dostanę 800zł na rękę :o... Nagle zmieniłam marzenia 🖐️

Gość ksaksksk
do bani kierunek to fakt .. a na cos swojego nie ma chyba predyspozycji, obrotnosci i zaplecza finansowego dramat ;/

Gość szczupłaiwredna
i teraz spełniam swoje marzenia w prostytucji :)

Gość fagagagasdadsa
niech idzie do call center tam biorą każdego i dalej niech szuka! POWODZENIA sam mam podobne problemy i jak tak będzie dalej to wyjadę za granicę i mogę zapierdzielać fizycznie nawet na zmywaku ale żyć jak człowieka a nie siedzieć w biurze i martwić się za co zaplacić rachunki:F żałosne a nie chce tak żyć. Pozdrawiam

Gość to niech idzie na to
stręczycielstwo telefoniczne, a w międzyczasie szuka czego innego. Po archeologii można sporo ciekawych rzeczy robić, można choćby otworzyć sklepik ze starociami (jest na to moda) i dzięki wykształceniu i wiedzy budować jakąś markę tego sklepiku, dzięki czemu będzie on miał przewagę nad innymi. Sporo ludzi interesuje się starymi pamiątkami, a inni za wino sprzedadzą domowe pamiątki sprzed 150 lat. - może to jest pomysł?

Gość ksaksksk
dzięki za rady :)