Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniedbane pachy polskich pań

Kobiety. Czemu nosicie bluzki na ramiaczkąch jak nie macie gładkich pach?

Polecane posty

Gość pytanie do autora
A masz nam coś jeszcze do przekazania czy w kółko będziesz pisał to samo?

Jeszcze jedno - codzienne golenie pach naprawdę je podrażnia! Skóra tam jest bardzo delikatna. Trzeba odczekać chociaż 2 dni żeby włoski odrosły lekko. A ciemne kropeczki tuż po goleniu to przypadłość wielu pań z tego, co wiem, zwłaszcza o ciemniej karnacji. I ciężko to zlikwidować:o

Gość pojsdew
fajny podszyw:D

O tym samym chciałam przedtem napisać, hailie. No ale niektórzy tego nie rozumieją, bo wymagają tylko, zeby kobieta była ogolona jak jedenastolatka i pachnąca 24h:O Do autora, weź sobie zacznij codziennie golic pachy i zobaczymy czy uda ci się miec tam skórkę jak pupa niemowlaczka, bez kropeczek.

Jak odsłaniam pachy to je golę. Np. przed rozbieraną randką. Golę regularnie, nie codziennie, ale jak mam odsłaniać to zawsze

Ta, niech krytycy zaczną depilować 90% włosów z ciała, to zobaczą jak jest miło:D U kobiet cipka cały rok wygolona powinna być:D Latem obowiązkowo nogi i pachy. Niektóre golą ręce:o A inne jeszcze uda:D Najlepiej zlikwidować na stałe wszystkie włosy poniżej szyi i voila!

Jedyne włosy jakie powinnyśmy mieć to te na głowie, rzęsy i brwi:classic_cool:

Wprawne oko dostrzeże każdy niedogolony włos pod pachą:D Jak to tym kobietom nie przeszkadza, że mają lekko odrośnięte włosy i mimo to zakładają bluzki na ramiączkach - ich święte prawo:)

Gość wlosy na udach
tez paskudztwo

Oczywiście. Z nosa i z uszu też włosy precz! Pęsetą je, skubane! :classic_cool: Dla urody trzeba cierpieć😭

No ale sami uważacie, że jak kobieta umawia się z kimś na randkę to powinna mieć świeżo wygolone pachy?

Jeśli chce sprostać wielu oczekiwaniom, jakie ma wobec niej mężczyzna (idealny przecież :) ) to powinna ogolić:)

Gość kobieta kobieta kobieta
ja golę codziennie włosy pod pachami, bikini oraz nogi (razem z udami) mam jasne włosy, ale wolę być gładka. Naszczęscie nie mam wrażliwej skóry więc żadne czerwone kropki nie występują na moim ciele. Dodam, ze gole się cała cały rok bez względu na randki, obcowanie z facetami czy wizytę w spa. Uważam to za podstawowy zabieg pielęgnacyjny tak jak codzienne mycie włosów, balsamowanie się i mycie zębów. Jednakże rozumiem inne kobiety ja jestem przesadna i wszystko chce mieć idealnie. Dlatego np. na rękach pomimo, że nie mam ciemnych rozjasniam polecam swoją drogą rozjaśniacz do włosow na ciele sally hansen do kupienia na allegro. Tak samo usuwam wąsik i codziennie reguluje brwi jestem zupełnie anty włosowa, dla mnie jedyne miejsce u kobiety gdzie włosy mogą występować to głowa, brwi i rzęs. To tylko moje zdanie i moja fanaberia więc proszę nie atakować i mówić, że np. ja nie mogę bo mam wrażliwą skóre ! rozumiem każdy przypadek ! pozdrawiam

Ja na randkę przychodzę bardzo zadbany, to samo oczekuję od kobiety

A co wg Ciebie znaczy kobieta bardzo zadbana? Jak powinna wyglądać? Co mieć wygolone? W co być ubrana?

Trudno mi opisać, ale trzydniowy zarost pod pachami odpada

Wg mnie (jako kobiety) o wiele gorzej wyglądają żółte, zaniedbane zęby czy lejący się z twarzy fluid albo skóra koloru przypalonej marchewki, aniżeli krótkie włoski pod pachami u kobiety:o Co nie zmienia faktu, że dla spokoju i własne komfortu przed spotkaniem depilacja powinna być wykonana :P

Tu się zgadzam

Ponadto - pierwsze wrażenie jest ważne, jednak warto dać drugą szansę. Bo na 1 spotkaniu nie zawsze dasz radę ocenić, czy dana osoba jest naprawdę warta poświęcenia jej większej uwagi. Jeśli miło wam się rozmawia, macie kontakt wzrokowy, wspólne tematy i widzisz, że kobieta ma coś w głowie, do tego nie prezentuje się najgorzej... to czy naprawdę ją skreślisz za to, że miała lekki zarost pod pachami? Pierwsze randki, pocałunki, seks - każdy chce wypaść jak najlepiej i stara się w miarę możliwości prezentować obiecująco. Ale z czasem w dłuższym związku pojawiają się takie kwiatki jak niedogolone pachy, chodzenie bez makijażu, w rozciągniętych dresach. I nie jest to powodem, by z kimś się rozstawać. Taka jest proza życia. Mnie by trafił szlag, gdybym starała się 24/h wyglądać olśniewająco. Bo lubię czuć się zadbana i seksi tam, gdzie uważam to za stosowne, ale lubię też założyć stary t-shirt, wyblakłe spodnie i bez makijażu z niedbale związanymi włosami spędzić czas w domu, na codziennych obowiązkach lub relaksie:) Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie :( "Jeśli nie chcesz się ze mną pieprzyć, to co Cię obchodzi to jak wyglądam?!" :classic_cool: www.hailie.posadzdrzewo.pl

Ale na pierwszej randce włoski pod pachami?

Pomijając już te nieszczęsne włoski... Było jeszcze w niej coś "nie tak"?

Nie. Była cudowna

Więc fakt, że miała niedogolone włosy pod pachami sprawił, że ją skreśliłeś? Czy może dasz jej drugą szansę? ;)

To już było jakiś czas temu i raczej kolejnej szansy jej nie dam

Gość autor dobrze zrobil
:)

Gość fghfgh
Bo, drogi autorze, prawdziwe, niefarbowane intensywne brunetki już wieczorem po porannym goleniu mają te "czarne kropki", a golenie pach 2 razy dziennie bankowo je podrażni. Kiedy miałam chłopaka bruneta, nie wymagałam od niego, żeby golił zarost dwukrotnie w ciągu dnia :P Jeśli to zrobił, miło było się przytulić, ale wolałam lekkie drapanie niż jego wymęczoną skórę twarzy :P