Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniedbane pachy polskich pań

Kobiety. Czemu nosicie bluzki na ramiaczkąch jak nie macie gładkich pach?

Polecane posty

Takie widoki pojawiają się jak robi się ciepło. Kobiece pachy z czarnymi kropkami albo krótkim zarostem. Czemu nie ubieracie bluzek z krótkim rękawem jak nie macie czasu się ogolić? Jak zakładacie bluzki na ramiączkach to chociaż miejcie ogolone pachy, a nie widoczny zarost

Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o słynny na kafeterii "szary ślad", bo tego się pozbyć nie można, chyba, że przez depilację, ale nie każda wytrzyma taki ból. :classic_cool:

Raczej o trzydniowy zarost

Kiedyś mi się podobała jedna koleżanka, ale jak zobaczyłem u niej odrastające włosy pod pachami to sobie dałem spokój

Gość hkjhkuilkiu
Normalny facet tak się nie przygląda wszystkiemu. Mój facet i wielu od koleżanek nawet nie zauważa, że dziewczyna była u fryzjera, a ty rzeczywiście jesteś trochę pedalski z tym przyglądaniem i wybrzydzaniem.

Gość do Zaniedbane pachy polskich
A jak się dowiesz, że twoja dziewczyna robi kupkę jak wszyscy to też jej nie dotkniesz więcej?

pachy to jeszcze nic , kurva slaczego zakładają buty z odkrytymi palcMI JAK NIE MAJĄ CZASU NA PORZĄDNY MANICIURE ? ja nie moge ostatnio widziałam taakie paznokcie u dziewczyny ze myslalam ze będzie żygando

no właśnie pediciure koorva :O ostatnio miałam o tym zakładać temat ale mi sie zapomniało o moim strasznym przeżyciu :classic_cool:

Gość Buhahahahahahahahahha!!!!
Myślicie, że kogoś obchodzą wrażenia innych i to czy są piękni? Ubiera się taką bluzkę, bo w niej jest wygodniej. W krótkim rękawie nie ma takiego przewiewu. Z butami tak samo. Nikt nie myśli o tym jak wygląda, tylko jak mu wygodnie. Na szczęście Polki mają gdzieś zakompeksione panienki i ciotki takie jak autor. I tak te kobiety nie pójdą z tobą do łóżka autorze, więc nie widzę powodu dlaczego mają specjalnie pod ciebie rezygnować z ramiączek.

"Nikt nie myśli o tym jak wygląda, tylko jak mu wygodnie. " fajnie masz :O ja tez nie mysle o tym kto co sobie moze pomyslec ale brud za paznokciami nieobcinanymi od miesiąca to jest chyba juz brak higieny ? jak widze taką dziewczyne to sobie mysle jak wieczorem w łóżku skrobie tymi piętami o pościel , feeeeee oblecha

patrzy się na dupę i tyztzki a nie na pachy :D najśmieszniej jest jak pedały zabierają się za ocenę kobiet :O

Gość oooooojjjjjjjjjjj
Za dużo myślicie. Tacy jak wy niedługo zakażą ludziom starszym i grubym chodzić na plażę z powodu swojego przewrażliwienia. Dajcie ludziom żyć! Nawet człowiek brzydki ma prawo korzystać z życia.

oooooooojjjjjjjj a kto tu pisze o brzydocie ? na to jak sie wygląda np jakie masz usta oczy nos nier masz wpływu , ok ale na pachy swoje chyba masz wpływ ? jaki problem 3 min machnąć maszynką czy depilatorem ? a stóp umyć porządnie raz na tydzien chociaz tez sie nie da ? cięzko co ? pfff

Gość to wlasnie chyba geje
lubia nieogolone kobiety, bo wygladaja bardziej mesko

Gość frdrefre
Nie wyglądają męsko, bo włosy są też kobiece z natury. Nie wiedziałeś? Poza tym który facet tak się przygląda pachom jak wy...

Gość yujlkiuoliy
"ale na pachy swoje chyba masz wpływ ? jaki problem 3 min machnąć maszynką czy depilatorem ?" A niby po co ktoś ma poświęcać te trzy minuty jak mu się podoba inaczej? Tak ciężko zrozumieć, że ktoś może mieć inny gust i mogą się podobać takie włosy, a przynajmniej nie przeszkadzać? Kto powiedział, że jak są włosy to jest coś złego? Ten decyduje o włosach do kogo pacha należy. Jak ktoś się myje to higiena jest zachowana i nie musi się golić. Taki sam hałas pedały robią o skarpetki w sandałach. Normalny facet nie interesujący się modą zakłada sobie tak jak mu wygodnie i od razu wielkie halo. Nie każdy musi się słuchać tych co próbują coś wyznaczać. Nie każdy jest zniewoloną marionetką, tylko niektórzy mają swój własny gust. Zaznaczam, że ja się golę, mój facet też się goli, ale jak ktoś woli inaczej to nie przeżywam tego przez kilka dni, tylko to akceptuję, bo wiem, że ludzie są różni.

Gość no prosze jak sie autorowi
dostalo ;) Zostal zwyzywany od pedziow, tylko dlatego, ze wyrazil swoja opinie. Osobki, ktore tak zywo zareagowaly pewnie maja problemy z goleniem. Prawda boli ;)

Gość a ja nie moge i co?
A ja nie gole, bo nie mogę ;P bo mam wrazliwą skórę i maszynka mi podraznia i potem niemiłosiernie swędzi skóra, depilator w kremie też odpada z tych samych powodów, pozostaje depilowanie woskiem, a zeby to bylo skuteczne, włoski musza osiągnac pewną długość ;P i to dotyczy nie tylko pach, ale calego ciala ;P po maszynce jestem cala usiana czerwonymi kropkami przez kilka dni (po wosku tez, ale ten wystarcza na ok 2 mce chociaż ) wiec i na nogach mam czasem 3-4 mm jezyka i co? mam z tego powodu chodzic w worku? :( a juz nie daj boze dotknac maszynką miejsc intymnych :(

Gość paniom nieogolonym
mowimy nie

Gość Autorowi dostało się
Bo codzień jak debil zakłada ten sam temat. Poza tym jak jest taki piękny ogolony i wogóle cacy to niech się pokaże a nie wypisuje kretynskie tematy dzień w dzień.

Gość faceci o upodobaniach
gejowskich preferuja kobiety niewydepilowane